Balmain Paris Illuminating Mask White Pearl

52,00 €
−30 %

36,40 €

Vähissä
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

Balmain Paris Illuminating Mask White Pearl

Hiusnaamio vaaleille ja raidoitetuille hiuksille.

Neutraloi ei toivottua keltaisuutta hiuksissa, silottaa pörröisyyttä hiuksissa, ylläpitää vaaleiden hiusten sävyä etenkin kesällä ja kirkastaa hiuksia tekemättä niitä harmaiksi.

Kirkastava hiusnaamio vaaleille tai raidoitetuille hiuksille. Violetit väripigmentit ylläpitävät hiuksen raikasta sävyä. Koostumus on rikastettu tehokkaalla meripihkahapon, arganeliksiirin, silkki- ja kashmirproteiinin sekoituksella, joka vahvistaa ja suojaa hiuksen rakennetta.

Vaalennetut tai raidoitetut hiukset vaativat tuotteet, jotka ylläpitävät puhdasta vaaleaa sävyä hiuksissa kampaamokäyntien välissä. Balmain Hair Couture Illuminating, joka neutraloi ei-toivotut lämpimät sävyt hiuksista. Hiusnaamio syväravitsee hiuksia säilyttäen samalla hiusten viileän vaalean värin. Tuote on kehitetty erityisesti tuhkavaaleilla ja vaaleille hiuksille. Sisältää Argan Elixirin ja silkkiproteiinin yhdistelmää, joka korjaa hiuksia sisältäpäin.

Käyttö: Lisää pyyhekuiviin hiuspituuksiin ja latvoihin, hiero kevyesti ja huuhtele huolellisesti 10-15 minuutin vaikutusajan päätyttyä.

Pakkauskoko: 200ml