Davines Holiday - OI – ylellisen pehmeät, kiiltävät ja runsaat hiukset

OVH110,00 €
−29 %
78,00 €
Vähissä
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

OI – ylellisen pehmeät, kiiltävät ja runsaat hiukset

Hemmottele hiuksistasi ja aistejasi ylellisellä OI-tuotesarjalla ja nauti silkinpehmeistä, kiiltävistä ja hyvin hoidetuista hiuksista!

OI -lahjapakkauksen kaikille hiustyypeille sopivat roucou-öljyä sisältävät shampoo, hoitoaine ja hiusöljy ravitsevat hiuksiasi ja hellivät aistejasi. Yhdistä täyteläiset shampoo ja hoitoaine kevyellä OI -hoitoöljyllä viimeistelyyn, saat lopputuloksena ihanan ilmavat, kiiltävät ja täydellisen pehmeät hiukset. Hoitoaineet sisältävät myös lämpösuojan ja lyhentävät husten kuivumisaikaa.

Lahjaksi!

OI SHAMPOO kaikille hiustyypeille. Täyteläinen shampoo, joka sisältää ravitsevaa roucou-öljyä. Sopii päivittäiseen käyttöön. Tekee hiukset silkkisiksi, ilmaviksi ja kiiltäviksi.

OI CONDITIONER on hoitoaine kaikille hiustyypeille. Roucou-öljyä sisältävä täyteläinen, ravitseva ja kosteuttava hoitoaine antaa UV-suojan hiuksille ja tekee niistä silkkiset ja kiiltävät.

OI OIL on roucou-öljyä sisältävä kevyt, hoitava ja silottava hiusöljy kaikille hiustyypeille. Lyhentää kuivumisaikaa ja tuo kiiltoa ja pehmeyttä jättäen hiukset kuohkean ilmaviksi, ilman hiusta latistavaa tunnetta.

Paketti sisältää:
1x OI SHAMPOO 250 ML
1x OI CONDITIONER 250 ML
1x OI OIL 135 ML

norm. 110,00€/pkt - Säästät 32€