ghd Advanced Split End Therapy

40,00 €

16,00 €

Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

ghd ADVANCED SPLIT END THERAPY -HOITOTUOTE

Vahvista, korjaa ja suojaa hiuksia hyödyntämällä lämpöä.

Esittelyssä ghd Advanced Split End Therapy -hoitotuote, joka aktivoituu muotoiluraudan lämmöstä. Se auttaa ravitsemaan ja vahvistamaan vaurioituneita latvoja. Hiukset tuntuvat sileiltä, tasaisilta ja kiiltäviltä jopa 10 pesukerran ajan.

Advanced Split End Therapy -hoitotuote on kehitetty tieteellisesti kaikille hiustyypeille. Se sisältää runsasravinteisia ainesosia, jotka auttavat suojaamaan hiuksia päivittäiseltä muotoilulta ja ulkoisilta rasitteilta. Tämä hoitotuote hyödyntää patentoitua Thermo-Marine Bonding System -järjestelmää. Se rakennepaikkaa vaurioituneita hiusosioita ja auttaa sitomaan hiuskuituja yhteen tuoden välittömän avun vaurioituneille latvoille. Super Nutrient Complex -yhdiste kietoo jokaisen hiuksen suojaavan kerroksen alle, mikä estää katkeilua. Hiukset tuntuvat vahvemmilta ja näyttävät sileiltä ja kiiltävämmiltä.

SOPII PARHAITEN: Parantamaan ja ylläpitämään hiustesi kuntoa.

KÄYTTÖ: Annostele 10 ml tuotetta puhtaisiin käsiin. Hiero hiuksiin aina latvoihin asti ja kaikkiin vauriokohtiin. Jaa hiukset osioihin ja föönaa ne sileäksi ghd-hiustenkuivaajalla. Jaa hiukset sen jälkeen pieniin osioihin ja suorista hiukset ghd styler -muotoiluraudalla, mikä sitoo tuotteen hiuksiin.

MUOTOILUVINKKI: Saat parhaan lopputuloksen käyttämällä ghd platinum styler -muotoilurautaa. Älä käytä hoitoainetta ennen käsittelyä. Kuivaa hiukset ghd aura -hiustenkuivaajan miedoimmalla lämpöasetuksella.

Pakkauskoko: 100ml

Ominaisuudet: Kevyt voideKorjaa ja suojaa päivittäiseltä muotoilulta, sisältää Thermo-Marine Bonding System -järjestelmän, ei testattu eläimillä

Palaa kohteeseen ghd