ghd - Deluxe-lahjapakkaus - Platinum+ & Helios

Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

Deluxe-lahjapakkaus - Platinum+ & Helios

Ylellinen lahjapakkaus, joka sisältää ghd platinum+ SMART -muotoiluraudan ja ghd helios professional -hiustenkuivaajan. Viimeistelty lumoavilla lämpimillä tinan sävyillä ja upotettu syvän smaragdinvihreään sametinpehmeään säilytysrasiaan. Luo halutuimmat tyylit näillä kahdella kehittyneimmällä muotoiluvälineellämme, joka on nyt saatavilla rajoitetuissa, jalometallien ja korujen inspiroimissa väreissä.

ghd platinum+ -suoristusraudan anturit valvovat lämpötilaa 250 kertaa sekunnissa, mikä tekee muotoilusta hellävaraisempaa ja antaa kampaamotasoisen lopputuloksen. Ennakoiva ultra-zone-teknologia säilyttää molemmissa levyissä ihanteellisen 185ºC:n lämpötilan ja luo yksilöllisen muotoilukokemuksen, joka vastaa hiustesi paksuutta ja muotoilunopeutta. Tarkkuushiotut, kiiltävät jousitetut levyt kulkevat sulavasti hiusten läpi ja luovat sensuelleja suoria kampauksia. Pyöreä kiharrinosa puolestaan muotoilee kiharoita ja laineita.

ghd helios -hiustenkuivaaja, valjasta äärimmäinen teho ja hallittavuus, joka on harjattu lämpimällä tinan sävyllä ja koristeltu metallisilla yksityiskohdilla. Aeroprecis-teknologia on suunniteltu yhteistyössä ghd:n johtavien insinöörien, fyysikkojen ja muotoilualan ammattilaisten kanssa. Siinä yhdistyvät edistynyt sisäinen aerodynamiikka ja erityinen muotoiltu suutin, mikä mahdollistaa keskitetyn ilmavirran ja ammattimaisen lopputuloksen. Kevyessä ja ergonomisesti tasapainotetussa ghd helios -hiustenkuivaajassa on ikonista tekniikkaa, joka varmistaa sileän lopputuloksen, 3 kertaa tasapainoisemmat hiukset ja 30 % enemmän kiiltoa.

Pakkauksen sisältö:

 • ghd platinum+ SMART -muotoilurauta lämpimässä tinan sävyssä, lämmönkestävä lämpölevyjen suojus
 • ghd helios professional -hiustenkuivaaja lämpimässä tinan sävyssä, 1 x ammattimaisesti muotoiltu suutin
 • smaragdinvihreä ylellinen säilytyslaukku

Ominaisuudet:

 • Ennakoiva ultra-zone-teknologia
 • Muotoiluun ihanteellinen lämpötila 185 °C
 • Automaattinen valmiustila sammuttaa muotoiluraudan automaattisesti, kun sitä ei ole käytetty 30 minuuttiin.
 • Lämmönkestävä lämpölevyjen suojus: Peitä lämpölevyt heti käytön jälkeen ja ota muotoilurauta turvallisesti mukaasi kaikkialle.
 • Harjaton, pitkäikäinen moottori: Nopea ja ammattimainen lopputulos 120 km/h:n puhallusvoimakkuudella.
 • Muotoiltu tarkkuussuutin: Erityinen muotoilu keskittää tehokkaan ilmavirran äärimmäisen hallittuun muotoiluun.
 • Räätälöity akustinen tekniikka
 • Ammattikäyttöön sopivat pitkät virtajohdot: ghd platinum+ -muotoiluraudan 2,7 m:n 360 astetta kääntyvä virtajohto ja helios-hiustenkuivaajassa 3 m:n virtajohto.

Kahden vuoden takuu.