ghd glide Pink-22

Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

ghd glide Pink-22

Tämä orkideanpunainen lämpöharja kesyttää ja silottaa hiukset vain muutamalla vedolla ja sopii täydellisesti toisen päivän muotoiluun.

Varustettu kaksitehoisella keraamisella lämmitintekniikalla ja ionisaattorilla, jotka poistavat pörröisyyttä ja tekevät lopputuloksesta vaivattoman sileän. Työskentelee johdonmukaisesti muotoiluun ihanteellisella 185 ºC:n lämpötilalla, jotta saat kauniin lopputuloksen hiusten terveyttä vaarantamatta. Tiheiden lyhyiden ja pitkien harjasten yhdistelmä mahdollistaa suurten hiusosioiden muotoilun ja nopeuttaa muotoilua. ghd glide smoothing hot brush -lämpöharjalla saat kampaamotasoisen sileän lopputuloksen ja luonnollisen lopputuloksen.
Automaattinen valmiustila sammuttaa laitteen 60 minuutin käyttämättömyyden jälkeen, joten voit aina muotoilla huoletta. Ammattikäyttöön sopiva 2,7 m pitkä virtajohto mahdollistaa joustavan muotoilun. Kanna limited edition ghd glide hot brush -lämpöharjaa yhteensopivassa vaaleanpunaisessa lämmönkestävässä pussissa, joka on koristeltu myös itsetarkistusmuistutuksella. ghd glide hot brush -lämpöharja orkideanpunaisena on suunniteltu erityisesti ottamaan huomioon Take Control Now -viestimme.

  • 185 ºC:een lämpötila optimaaliseen muotoiluun.
  • Keraaminen tekniikka
  • Keraamiset harjakset
  • Ammattikäyttöön sopiva pitkä virtajohto
  • Automaattinen valmiustila