ghd Gold Pink 21

Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

ghd Gold Pink 21

Lisää tietoisuutta rintojen itsetarkistuksen tärkeydestä, liity ghd:n mukaan tukemaan rintasyöpäjärjestöjä ja ota tilanne haltuun nyt ghd gold -suoristusraudalla, joka on saatavana rajoitettuna eränä ruusunpunaisena.

JOKAISESTA OSTETUSTA LAITTEESTA LAHJOITETAAN 3 € RINTASYÖPÄTUTKIMUKSEEN.

ghd gold -suoristusraudassa on dual-zone-teknologia, joka tekee hiuksista sileät ja tasaiset tyvestä latvoihin. Kahdella uuden sukupolven lämpöanturilla varustettu ghd gold tarjoaa muotoiluun ihanteellisen 185 °C:n lämpötilan tasaisesti kahdessa muotoilulevyssä. Se antaa sileän, terveen näköisen lopputuloksen ilman äärilämpötiloja. Muotoillut, jousitetut levyt liukuvat vaivattomasti hiusten läpi antaen kampaamotason kiiltoa.

Muotoile nopeasti ja vaivattomasti ghd gold -suoristusraudalla. Ruusunpunaisten ghd gold -suoristusrautojen pyöristetty kiharrinosa sopii täydellisesti lukemattomien tyylien muotoiluun. Sen avulla voit luoda runsaita kiharoita, rakenteellisia laineita ja erittäin sileän lopputuloksen helposti ja hallitusti. Automaattinen valmiustila sammuttaa laitteen, kun sitä ei ole käytetty 30 minuuttiin. Voit ottaa suosikkityylisi mukaasi kaikkialle yleisjännitteen ja ammattilaistasoisen kaapelin avulla, jotta voit muotoilla hiuksiasi huoletta missä tahansa.

Pakkaus sisältää:

  • ghd Gold suoristusrauta
  • Lämmönkestävä lämpölevyjen suojus