ghd Helios hiustenkuivain - PINK

Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

ghd Helios hiustenkuivain - PINK

Tutustu ghd helios -hiustenkuivaajaan pink peach -värissä, joka lisää tietoisuutta säännöllisen itsetarkastuksen tärkeydestä. 3€ jokaisesta ghd pink -malliston myynnistä menee rintasyöpäjärjestölle.

ghd helios antaa kampaamotasoisen sileän lopputuloksen, 30 % enemmän kiiltoa* ja kolme kertaa tarkemman hallinnan. Ainutlaatuinen Aeroprecis-teknologia tuottaa tarkan ja erittäin tehokkaan 120 km/h ilmavirran. Ilmavirta ohjautuu kohdennetusti muotoillun suuttimen läpi ja yhdessä ioniteknologian kanssa vähentää hiusten pörröisyyttä ja sähköisyyttä.
Kevyt rakenne, ergonomisesti tasapainotettu muotoilu ja akustinen järjestelmä takaavat miellyttävän kokemuksen. Räätälöi föönauksesi tarpeidesi mukaan teho- ja lämpösäätimillä ja kiinnitä kampauksesi viileäpuhalluksella. Koe tehokas ja tarkka suorituskyky ja saavuta upea lopputulos pink peach -hiustenkuivaajallamme (9/10 on samaa mieltä*).
"Tunne itsesi voimaantuneeksi ghd helios limited edition -hiustenkuivaajan kanssa, joka sisältää 'Take Control Now' -viestin itsetarkastuksesta."
*tekninen testi 2019, verrattuna luonnollisesti kuivattuihin hiuksiin.
**tekninen testi 24 tunnin kuluttua (50 % RH, 23 °C).