ghd Helios Pink

Vähissä
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

ghd Helios Pink

Nopea ja hallittava hiustenkuivaajamme on nyt ruusunpinkki. Johon on painettu Take Control Now -toimintakehotus.

Tässä tyylikkäässä ja kevyessä vaaleanpunaisessa hiustenkuivaajassa on hyödynnetty Aeroprecis-tekniikkaa, jossa yhdistyy neljä edistynyttä sisäistä elementtiä. Näin hiustenkuivaajan voimakas ilmavirta saa aikaan 30 % enemmän kiiltoa ja muotoilu on huomattavasti nopeampaa.

ghd helios rose pink -hiustenkuivaajan erityinen muotoiltu suutin keskittää ilmavirran ja edistyksellinen ionitekniikka vähentää pörröisyyttä ja sähköisyyttä. Saat superpehmeän föönauksen ja kolme kertaa siistimmät hiukset.

Ergonomisesti muotoiltu ghd helios on helppokäyttöinen, ja sen erityinen akustinen järjestelmä vähentää melutasoa käytön aikana. Se tarjoaa tehoa kampaamotasoisen föönauksen luomiseen helposti joka päivä. ghd helios -hiustenkuivaajan avulla voit räätälöidä hiustenkuivaajan juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi. Se on varustettu vaihtelevilla lämpötila- ja tehoasetuksilla, mukaan lukien viileäpuhallus kampauksen luomiseksi. Unelmiesi föönausteho on käsissäsi.

Pakkaus sisältää:

  • ghd helios professional -hiustenkuivain, ruusunpinkki
  • 1 x ammattimaisesti muotoiltu suutin

Ruusunpinkki ghd helios -hiustenkuivaaja kannustaa nuoria naisia ympäri maailmaa tarkistamaan rintansa säännöllisesti ja keräämään rahaa rintasyöpäjärjestöille.