ghd Helios Pink 21

Vähissä
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

ghd Helios Pink 21

Olemme stailanneet edistyksellisimmän, nopean ja hallittavan hiustenkuivaajamme ruusunpinkiksi ja siihen on painettu Take Control Now -toimintakehotus.

Ruusunpinkki ghd helios -hiustenkuivaaja kannustaa nuoria naisia ympäri maailmaa tarkistamaan rintansa säännöllisesti ja keräämään rahaa rintasyöpäjärjestöille.

Tässä tyylikkäässä ja kevyessä vaaleanpunaisessa hiustenkuivaajassa on hyödynnetty Aeroprecis-tekniikkaa, jossa yhdistyy neljä edistynyttä sisäistä elementtiä. Näin hiustenkuivaajan voimakas ilmavirta saa aikaan 30 % enemmän kiiltoa* ja muotoilu on huomattavasti nopeampaa**. ghd helios rose pink -hiustenkuivaajan erityinen muotoiltu suutin keskittää ilmavirran ja edistyksellinen ionitekniikka vähentää pörröisyyttä ja sähköisyyttä. Saat superpehmeän föönauksen ja kolme kertaa siistimmät hiukset*. Ergonomisesti muotoiltu ghd helios on helppokäyttöinen, ja sen erityinen akustinen järjestelmä vähentää melutasoa käytön aikana. Se tarjoaa tehoa kampaamotasoisen föönauksen luomiseen helposti joka päivä. ghd helios -hiustenkuivaajan avulla voit räätälöidä hiustenkuivaajan juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi. Se on varustettu vaihtelevilla lämpötila- ja tehoasetuksilla, mukaan lukien viileäpuhallus kampauksen luomiseksi. Unelmiesi föönausteho on käsissäsi. Ghd ja ruusunpinkki limited edition helios -hiustenkuivaaja haluavat muistuttaa sinua tarkistamaan rintasi säännöllisesti.

Pakkaus sisältää:

  • ghd helios professional -hiustenkuivain, ruusunpinkki
  • 1 x ammattimaisesti muotoiltu suutin

*tekninen testi, 2019, vrt. luonnollisesti kuivattuihin hiuksiin

*Kuluttajatestaus, 101 naista vs. heidän säännöllisesti käyttämänsä hiustenkuivain.