ghd Helios, Shampanjankultainen

230,00 €
−20 %

184,00 €

Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

ghd Helios, Shampanjankultainen

Luo henkeä salpaavan upeita kampauksia ammattimaisella ghd helios -hiustenkuivaajalla säkenöivän shampanjankultaisessa sävyssä. Mukana myös dramaattisen punainen säilytyslaukku samettisella viimeistelyllä.

Äärimmäisen tehokkaaseen ja nopeaan kuivaukseen suunnnitellussa ghd helios -kuivaajassa on ainutlaatuinen Aeroprecis -teknologia, jonka neljä sisäistä elementtiä takaavat yhdessä äärimmäisen tarkan muotoilun ja hallinnan. Erikoismuotoillun suuttimen läpi kulkeva keskitetty 120 kmph ilmavirta mahdollistaa intuitiivisen muotoilukokemuksen ja kolme kertaa tasapainoisemmat hiukset. ghd helios soveltuu kaikille hiustyypeille ja -pituuksille. Sen edistynyt ioniteknologia vähentää hiusten pörröisyyttä ja lentävyyttä. Saat sileän lopputuloksen ja 30 % enemmän kiiltoa.

Kevyempi, ergonomisesti tasapainotettu muotoilu ja optimoitu painon jakautuminen sekä räätälöity akustinen järjestelmä. Näin muotoilukokemus on hiljainen ja miellyttävä. Erilaisten tehokkuuden ja lämpötilan asetusten ansiosta voit kuivattaa hiuksesi yksilöllisesti ja lukita kampauksen paikalleen viileäpuhalluksella.

Sisältö:

  • ghd helios -hiustenkuivaaja shampanjankultaisessa sävyssä.
    • 3 m:n virtajohto
    • Harjaton moottori
    • Tehon & lämpötilan säätimet
  • Eloisan punainen vetoketjulaukku
    • Iso ylellinen, punainen säilytyslaukku* samettisella viimeistelyllä ja vetoketjukiinnityksellä. Ylellinen ghd-kirjailu.

*tämä laukku ei kestä kuumuutta eikä ole tarkoitettu kuumien muotoiluvälineiden säilytykseen.

2 vuoden takuu