ghd Limited Edition Deluxe

445,00 €

329,00 €

Vähissä
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

Upea lahjapakkaus rakkaimmallesi - ghd platinum+ -suoristusrauta & ghd helios -hiustenkuivaaja valkoisena limited edition -versiona jouluksi.


Joulun hiustoiveesi käyvät toteen tuliterän ghd limited edition -malliston avulla. Hanki valkoinen ghd platinum+ & helios deluxe -lahjapakkaus ja häikäise upealla juhlatyylillä.


Limited Edition -lahjapakkaus on joululahjojen kuningatar: se sisältää palkitun hohtavan valkoisen platinum+ -suoritusraudan ja innovatiivisen ghd helios -hiustenkuivaajan kullanvärisin yksityiskohdin yönsinisessä lahjapakkauksessa. Hanki kuninkaallista loistoa joulukuusen alle! ghd platinum+ -suoristusrauta on äärimmäisen hellävarainen hiuksille ja takaa kampaamotason lopputuloksen. Levyjen anturit valvovat lämpötilaa 250 kertaa sekunnissa optimaalisen ja tasaisen 185 ºC:een muotoilulämpötilan takaamiseksi: näin saavutetaan kaunis lopputulos vain yhdellä vedolla. ghd platinum+ mukauttaa suoristustehon muotoilunopeuden ja hiustesi paksuuden mukaan, jolloin lopputulos on aina erittäin kiiltävä ja sileä hiusten terveydestä tinkimättä. Pinnoitetut lämpölevyt ja pyöristetty kiharrinosa mahdollistaa monipuolisen muotoilun: voit muotoilla kiharoita ja laineita tai satiinisen suoran lopputuloksen helposti ja hallitusti.


Luo hiuksiin volyymiä ja kiiltoa ghd helios -hiustenkuivaajalla, jossa tyylikäs valkoinen viimeistely kullanvärisin yksityiskohdin. Areoprecis-teknologia ja erityisesti muotoiltu suutin takaavat ghd helios -hiustenkuivaajan tehokkuuden ja hallinnan. Erittäin kohdennetun ja tehokkaan 120 km/h ilmavirran ansiosta ghd helios takaa sileämmän lopputuloksen, 9/10 samaa mieltä*, ja 30 % enemmän kiiltoa*. Hallitse pörröisyyttä ja sähköisyyttä edistyneellä ionitekniikalla, jolloin lopputulos on 3 kertaa yhdenmukaisempi* ja upean föönaustuloksen myös vaativissa sääolosuhteissa.


Tämä ylellinen hiustenkuivaajan ja suoristusraudan sisältävä lahjapakkaus limited edition -väreissä sisältää kaksi kehittyneintä muotoilutyökaluamme. Anna se lahjaksi rakkaimmallesi tänä jouluna ja osoita hänen arvonsa. Anna lahjaksi kuninkaallista hiuskauneutta."


ghd platinum+ -suoristusrauta

ghd helios -hiustenkuivaaja

säilytyslaukku


Ennakoiva ultra-zone-teknologia on lämpömuotoilun viimeisin läpimurto, joka takaa yhdenmukaisen lämmön koko suoristusraudan lämpölevyn alueella ja kauniin lopputuloksen yhdellä vedolla.

Wishbone-saranan ansiosta levyt pysyvät oikeassa linjassa mahdollistaen paremman hallinnan eri tyylien luomiseen.

Edistykselliset, tarkkuushiotut ja jousitetut levyt kiiltävällä pinnoitteella takaavat vaivattoman ja täydellisen sileän muotoilun ja kiillon.

Lämmönkestävä lämpölevyjen suojus mahdollistaa laitteen ja upean tyylin kuljetuksen kaikkialle.

Yleisjännite antaa samaa vertaansa vailla olevaa tehoa kaikkialla maailmassa.

Automaattinen valmiustila antaa mielenrauhaa sammuttamalla laitteen, kun sitä ei ole käytetty 30 minuuttiin.

Kääntyvä 2,7 m pitkä virtajohto kätevään muotoiluun.

185 ºC:een lämpötila optimaaliseen muotoiluun.

Pidemmän käyttöiän tarjoavan, harjattoman moottorin puhallusnopeus on 75 km/h, minkä ansiosta saat nopean, kampaamotasoisen föönauksen.

Aeroprecis-teknologia mahdollistaa intuitiivisen, hallitumman muotoilun.

Erilaisia teho- ja lämpötilasäätimiä, kuten viileäpuhallus.

Kevyempi ergonomisen muotoilun ansiosta.

Erityinen akustinen järjestelmä takaa alhaisen äänitason.

Lyhentää merkittävästi föönausaikaa*

2,7 m virtajohto


Platinum+ - 3 vuoden valmistajan takuu

Helios - 2 vuoden valmistajan takuu

Tuotteiden aitous taattu

*tekninen testi, 2019, vrt. luonnollisesti kuivattuihin hiuksiin

Palaa kohteeseen ghd