ghd Limited Editions Helios

209,00 €

167,20 €

Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

ghd helios hiustenkuivaaja tyylikkään valkoisena

Föönaa kaunis kampaus ja tunne olosi kuninkaalliseksi. Tutustu tyylikkään valkoiseen rajoitetun erän ghd helios -hiustenkuivaajaan ja sen uskomattomaan suorituskykyyn.

Koe ghd helios -hiustenkuivaajan voima ja kanna kampaustasi kuin kuningatar tänä jouluna. Tämän joulun ehdoton must have on tyylikkään valkoisena hohtava rajoitetun erän ghd helios -hiustenkuivaaja kullanvärisin yksityiskohdin. Innovatiivisen Aeroprecis-teknologian ansiosta ghd helios -hiustenkuivaaja tekee hiuksista 30 % kiiltävämmät* ja kolme kertaa hallitummat*. Edistyksellisen sisäisen dynamiikan ja muotoillun suuttimen ansiosta ilmavirta on tehokas ja lopputulos sileä, kiiltävä ja kampaamolaatuinen. Harjattoman moottorin teho ja muotoillun suuttimen kohdistettu ilmavirta mahdollistavat täsmällisen stailauksen. Voit stailata unelmiesi juhlatyylin nopeasti ja helposti. Kevyt ja ergonomisesti tasapainotettu ghd helios on helppokäyttöinen ja takaa ensiluokkaisen muotoilukokemuksen. Pörröisyys ja sähköisyys pysyy kurissa edistyneen ioniteknologian avulla.

Rajoitetun erän ghd helios -lahjapakkaus on upea lahja ystävällesi, tai itsellesi. Ylellisessä yönsinisessä säilytyspussissa hiustenkuivaaja pysyy suojassa.

ghd helios -hiustenkuivaaja

ammattimaisesti muotoiltu suutin

Säilytyspussi


Pidemmän käyttöiän tarjoavan, harjattoman moottorin puhallusnopeus on 75 km/h, minkä ansiosta saat nopean, kampaamotasoisen föönauksen.

Aeroprecis-teknologia mahdollistaa intuitiivisen, hallitumman muotoilun.

Erilaisia teho- ja lämpötilasäätimiä, kuten viileäpuhallus.

Kevyempi ergonomisen muotoilun ansiosta.

Erityinen akustinen järjestelmä takaa alhaisen äänitason.

Lyhentää merkittävästi föönausaikaa*

2,7 m virtajohto

2 vuoden valmistajan takuu

Tuotteiden aitous taattu


*tekninen testi, 2019, vrt. luonnollisesti kuivattuihin hiuksiin

Palaa kohteeseen ghd