ghd Limited Editions Platinum+

285,00 €

228,00 €

Loppuunmyyty
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

ghd platinum+ hair -suoristusrauta säihkyvän valkoisena

Tähtimäistä loistetta hiuksiin suoristusraudoillamme.


Anna rakkaimmallesi tai itsellesi lahjaksi säihkyvän valkoinen limited edition ghd platinum+ -suoristusrauta kullanvärisillä yksityiskohdilla. Juhlapyhinä on aikaa loihtia uusi säihkyvä tyyli kimmoisilla kiharoilla, ihanilla laineilla tai suoralla lookilla. Stailaa itsellesi ylellinen juhlalook monikäyttöisellä ghd platinum+ -suoristusraudalla.

Platinum+ on enemmän kuin vain suoristusrauta: se soveltuu myös kiharoiden ja laineiden muotoilemiseen. Wishbone-saranan ansiosta levyt pysyvät oikeassa linjassa mahdollistaen paremman hallinnan. Ultra-zone-teknologialla varustetussa ghd platinum+ -suoristusraudassa on kaksi anturia, yksi kummassakin muotoilulevyssä, takaamassa tasaisen lämmön koko muotoilun ajan. Näin upea lopputulos voidaan saavuttaa vain yhdellä vedolla.

ghd platinum+ takaa pitkäkestoisen lopputuloksen hiustesi terveydestä tinkimättä: optimaalisen 185 ºC:een muotoilulämpötilan ansiosta hiukset ovat 70 % vahvemmat*, 2 kertaa parempi värin suoja* ja 20 % enemmän kiiltoa**. ghd platinum+ -suoristusraudan tarkkuushiotut, jousitetut levyt on päällystetty erittäin kiiltävällä pinnoitteella. Näin hiukset lipuvat levyjen läpi vaivattomasti ja muotoilu tapahtuu nopeasti ja sujuvasti. Automaattinen valmiustila sulkee laitteen, jos sitä ei käytetä 30 minuuttiin. Yleisjännite mahdollistaa laitteella muotoilun kaikkialla maailmassa.

Helmiäishohtoisen rajoitetun erän laitteen mukana tulee ylellinen yönsininen säilytyslaukku

Täydellinen kumppani mukaan lomamatkalle. Anna mahdollisuus kuninkaalliseen hiusten muotoiluun limited edition ghd platinum+ -suoristusraudalla säihkyvän valkoisena."


ghd platinum+ hair -suoristusrauta säihkyvän valkoisena

Säilytyslaukku


Ennakoiva ultra-zone-teknologia on lämpömuotoilun viimeisin läpimurto, joka takaa yhdenmukaisen lämmön koko suoristusraudan lämpölevyn alueella ja kauniin lopputuloksen yhdellä vedolla.

Wishbone-saranan ansiosta levyt pysyvät oikeassa linjassa mahdollistaen paremman hallinnan eri tyylien luomiseen.

Edistykselliset, tarkkuushiotut ja jousitetut levyt kiiltävällä pinnoitteella takaavat vaivattoman ja täydellisen sileän muotoilun ja kiillon.

Lämmönkestävä lämpölevyjen suojus mahdollistaa laitteen ja upean tyylin kuljetuksen kaikkialle.

Yleisjännite antaa samaa vertaansa vailla olevaa tehoa kaikkialla maailmassa.

Automaattinen valmiustila antaa mielenrauhaa sammuttamalla laitteen, kun sitä ei ole käytetty 30 minuuttiin.

Kääntyvä 2,7 m pitkä virtajohto kätevään muotoiluun.

185 ºC:een lämpötila optimaaliseen muotoiluun.

3 vuoden valmistajan takuu

Tuotteiden aitous taattu


"*vähentää katkeilua verrattuna muotoilurautaan, jonka lämpötila 230 ºC **verrattuna luonnollisesti kuivattuihin hiuksiin"

Palaa kohteeseen Etusivu