ghd Max Wide Plate Styler -lahjapakkaus

Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

ghd Max Wide Plate Styler -lahjapakkaus

Tutustu ammattilaistasoiseen leveään muotoilurautapakkaukseen, joka sisältää ghd max -suoristusraudan, ylellisen lämmönkestävän pussin ja leveän harjan.

ghd max on ihanteellinen pitkille, paksuille tai kiharille hiuksille. Sen 70 % suuremmat levyt tekevät muotoilusta nopeaa ja helppoa ja antavat sileän, pörröttömän lopputuloksen. Dual-zone-teknologia säilyttää muotoiluun ihanteellisen 185°C:n lämpötilan ja takaa pitkäkestoisen lopputuloksen ilman äärilämpötiloja.
Muotoile vaivatta suorat hiukset, löysät kiharat tai syvät laineet sileän muotoilun ja kaarevien kulmien ansiosta. Keraamiset jousitetut levyt liukuvat sileästi ja liukuvat kevyesti tyvestä latvoihin antaen 80 % enemmän kiiltoa ja jopa 2 kertaa vähemmän pörröisyyttä. Luo kampaamotasoinen viimeistely leveällä ghd paddle brush -harjalla ja kanna muotoilurautaa turvallisesti ainutlaatuisessa lämmönkestävässä pussissa.

Sisältö:

  • ghd max
  • Lämmönkestävä pussi - Kanna muotoiluvälineitäsi turvallisesti ylellisessä, mustassa lämmönkestävässä pussissa, joka on viimeistelty tyylikkäillä ghd-yksityiskohdilla.
  • Leveä harja - Pehmeäpintainen, luistamaton varsi on täydellinen silottamaan ja viimeistelemään tyylisi.

Lämmönkestävää laukkua saa käyttää vain ghd-tuotteiden kanssa

2 vuoden takuu