ghd Platinum+ & Helios Deluxe -lahjapakkaus Shampanjakultainen

529,00 €
−30 %
370,30 €
Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

ghd Platinum+ & Helios Deluxe -lahjapakkaus -Shampanjakultainen

Juhlista hyviä hiuspäiviä ylellisellä lahjapakkauksellamme, joka sisältää ghd platinum+ -muotoiluraudan ja ghd helios -hiustenkuivaajan ylellisessä shampanjankultaisessa sävyssä.
Ammattimaisten muotoiluvälineiden duo, himottussa punaisessa samettisessa säilytyslaukussa, on täydellinen lahja upeiden, huomiota herättävien tyylien luomiseen juhlasesonkina.

ghd platinum+, Hanki näyttäviä tuloksia ja vahvemmat sekä terveemmän näköiset hiukset ghd platinum+ SMART -muotoiluraudalla. Ennakoivan ultra-zone-teknologian ansiosta se mukautuu muotoilunopeuteen ja hiusten paksuuteen. Samalla taataan 185 ºC muotoilulämpötila. Kaikille hiustyypeille ja -pituuksille soveltuva kehittynein muotoiluvälineemme takaa äärimmäisen tehokkaan lopputuloksen ja 70 % vahvemmat hiukset, 2 kertaa paremman värinsuojan ja 75 % enemmän kiiltoa. Ainutlaatuisen wishbone-saranan, pyöristetyn rungon ja tarkkuushiottujen, kiiltävien levyjen ansiosta ghd platinum+ on paljon enemmän kuin vain suoristusrauta. Sen avulla voit luoda myös herkullisia kiharoita, aaltoilevia laineita ja virtaviivaisia suoria tyylejä vaivattomasti

ghd helios, föönaa kampaamotasoisesti kotona ghd helios -hiustenkuivaajalla. Se on ennenkokematon innovaatio ghd:n johtavilta fyysikoilta, insinööreiltä ja muotoilun ammattilaisilta äärimmäiseen muotoilun hallintaan ja huomattavasti nopeampiin lopputuloksiin. Se on varustettu ainutlaatuisella Aeroprecis -teknologialla, joka yhdistää sisäisen aerodynamiikan ja harjattoman tasavirtamoottorin. Tarkasti muotoillun suuttimen ansiosta ilmavirta keskittyy tarkkaan muotoiluun ja mahdollistaa 3 kertaa tasapainoisemmat hiukset. Kevyt ja ergonomisesti tasapainotettu, ammattimainen hiustenkuivaaja sisältää kehittyneen ioniteknologian, joka takaa sileän ja kiiltävän lopputuloksen sekä vähemmän pörröisyyttä sekä lentäviä hiuksia.

Sisältö:

 • ghd platinum+ SMART -muotoiluväline
  • Kehittyneet, tarkkuushiotut ja jousitetut levyt erittäin kiiltävällä viimeistelyllä
 • ghd helios -hiustenkuivaaja
  • Erikoismuotoiltu suutin
  • Pidempi käyttöikä, hiiliharjaton moottori

Virta- ja lämpötilasäätimet

 • Ylellinen punainen säilytyskotelo
  • Ylellisessä punaisessa sametissa on tyylikkäitä kullanvärisiä ghd-yksityiskohtia ja pidennetty kahva.