ghd Platinum+ muotoilurauta - PINK

Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

ghd Platinum+ muotoilurauta - PINK

Take Control Now -viestillä varustettu limited edition ghd platinum+ -muotoilurauta toimii tärkeänä muistutuksena säännöllisestä itsetarkastuksesta. 3€ jokaisesta ghd pink -malliston myynnistä menee rintasyöpäjärjestölle.

Edistynein muotoilurautamme ultra-zone -teknologialla mukautuu hiuksiisi ja luo yksilöllisen muotoilukokemuksen. Lämpölevyjen anturit valvovat lämmön jakautumista 250 kertaa sekunnissa, jotta muotoiluun ihanteellinen 185 ºC:n lämpötila säilyy koko ajan. Saat 70 % vahvemmat hiukset*, 20 % enemmän kiiltoa** ja kaksi kertaa paremman suojan hiusvärillesi.

Saavuta upea lopputulos vain yhdellä vedolla. Lämpölevyjen kiiltävä pinnoite takaa vaivattoman ja täydellisen sileän muotoilun ja kiiltävän lopputuloksen. Ainutlaatuinen sarana pitää levyt oikeassa linjassa toisiinsa nähden ja mahdollistaa äärimmäisen hallitun muotoilun. Pyöristetty runko-osa on suunniteltu monipuoliseen muotoiluun ja sopii kaikille hiustyypeille. Sen avulla voit luoda vaivattomasti sileät ja suorat hiusket, pehmeät laineet tai runsaat kiharat. Yleisjännitteen ja automaattisesti 30 minuutin käyttämättömyyden jälkeen aktivoituvan lepotilan ansiosta voit muotoilla hiuksesi stressittömästi missä vain. Kuljeta laitetta turvallisesti mukana tulevassa lämmönkestävässä ylellisessä pussissa†.
*vähentää hiusten katkeilua ja suojaa väriä 2 x paremmin verrattuna muotoilurautaan, jonka lämpötila on 230 ºC.
**verrattuna luonnollisesti kuivattuihin hiuksiin.
†lämmönkestävää pussia tulee käyttää vain ghd-tuotteiden kanssa.