ghd Platinum+ Smart Styler -lahjapakkaus

Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

ghd Platinum+ Smart Styler -lahjapakkaus

Juhlista hyviä hiuspäiviä ennennäkemättömällä tavalla ghd platinum+ -lahjapakkauksella, joka sisältää ikonisen älymuotoiluraudan, tyylikkään lämmönkestävän pussin ja leveän harjan.
Luo katseita kääntäviä tuloksia edistyksellisellä SMART-muotoiluraudalla, jonka ennakoiva ultra-zone-teknologia takaa yksilöllisen muotoilukokemuksen. Anturit valvovat lämpötilaa 250 kertaa sekunnissa säilyttääkseen 185°C:n lämpötilan – lämpömuotoiluun, joka ei heikennä hiusten eheyttä. ghd platinum+ mukautuu hiustesi paksuuteen ja muotoilunopeuteen ja takaa lämmön tasaisen jakautumisen. Se antaa 70 % vahvemmat hiukset, 75 % enemmän kiiltoa ja 2 kertaa paremman värisuojan. Se sopii kaikille hiustyypeille ja pituuksille.
Ainutlaatuinen wishbone-sarana pitää muotoilulevyt oikeassa linjassa toisiinsa nähden, mikä mahdollistaa äärimmäisen hallitun muotoilun. Voit muotoilla vaivattomasti kiiltäviä laineita, pehmeitä kiharoita ja sileitä suoria kampauksia. Tarkkuushiotut ja kiiltävät levyt liukuvat helposti hiuksissa antaen upean ja sileän lopputuloksen. Mukana ylellisiä ghd-tarvikkeita, kuten leveä harja, joka silottaa ja viimeistelee kampauksesi, ja ylellinen lämmönkestävä pussi, jossa voit säilyttää muotoilutarvikkeet turvallisesti.

Sisältö:

  • ghd platinum+ -muotoilurauta
  • Lämmönkestävä pussi - Kanna muotoiluvälineitäsi turvallisesti ylellisessä, mustassa lämmönkestävässä pussissa, joka on viimeistelty tyylikkäillä ghd-yksityiskohdilla.

  • Leveä harja - Pehmeäpintainen, luistamaton varsi on täydellinen silottamaan ja viimeistelemään tyylisi.

Lämmönkestävää laukkua saa käyttää vain ghd-tuotteiden kanssa

3 vuoden takuu