Kérastase Blond Absolu Holiday Gift Set

Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

Kérastase Blond Absolu Holiday Gift Set

Täydellinen sarja vaaleille hiuksille. Tehokasta hyaluronihappoa ja alppitähteä sisältävä koostumus neutralisoi ikäviä lämpimiä vivahteita ja säilyttää hiukset pehmeinä. Hoitorutiini hiuksille joulun lahjapakkauksessa.

Pakkaus sisältää Blond Absolu sarjan tuotteet:

Bain Ultra Violet 250ml

Violetti shampoo vaalennetuille hiuksille

Tehokas violetti shampoo sisältää runsaasti neutraloivia ainesosia, jotka poistavat keltaisuutta välittömästi. Ihanteellinen kylmän vaaleille, vaalennetuille ja harmaille hiuksille. Säännöllisesti käytettynä shampoo antaa pitkäkestoisen suojan keltaisuutta vastaan ja säilyttää vaaleat sävyt kylminä pidempään. Se suojaa hiuksia päivittäiseltä hapettumiselta ja saasteilta sekä palauttaa kiiltoa ja pehmeyttä. Hyaluronihappoa ja alppitähteä sisältävä tehokas koostumus kirkastaa vaaleita hiuksia välittömästi ja ravitsee hiuksia.

Cicaflash 250ml

Hohtava ja maitomainen, hennon laventelinsävyinen geeli antaa hiusnaamion jälleenrakentavan vaikutuksen sekä hoitoaineen keveän lopputuloksen.

Se korjaa herkistyneitä hiuksia välittömästi ravitsemalla hiussäikeitä. Hyaluronihapon ja alppitähden yhdistelmä silottaa välittömästi, vahvistaa ja pehmentää herkistyneitä vaalennettuja hiuksia ja ravitsee samalla hiuksia syvältä. Cicaflash on ihanteellinen kaikensävyisille vaalennetuille hiuksille. Se auttaa korjaamaan hiuksia antaen suojaa katkeilua ja kulumista vastaan. Hiukset ovat pehmeät ja kosteutetut sekä keveän tuntuiset ja säihkyvät.

Cicaplasme 150ml

Vahvistava, hiuksiin jätettävä lämpösuojan antava hoitoaine vaaleille hiuksille.

Hohtava laventelinsävyinen hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka vahvistaa herkistyneitä vaalennettuja, raidoitettuja tai harmaita hiuksia. Hyaluronihappoa ja alppitähteä sisältävä Cicaplasme sinetöi haaroittuneet latvat ja silottaa hiussäikeitä antaen tasaiselta tuntuvan lopputuloksen ja pitkäkestoisen suojan pörröisyyttä vastaan. Se hoitaa hiussäikeidenvaurioituneita osia välittömästi. Cicaplasme antaa hiuksille lämpösuojan jopa 230 asteessa lämpömuotoilulaitteita käytettäessä. Hiukset ovat pehmeät ja säihkyvät.