L´oréal Absolut Repair Masque

30,50 €
−30 %

21,35 €

Vähissä
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

L´oréal Absolut Repair Masque

Ammattimainen voidemainen tehohoito jälleenrakentaa ja ravitsee hiuskuituja jättäen hiuksen hoidetuksi. Kuiville, paksuille ja vaurioituneille hiuksille*. Sisältää pilkottua vehnäproteiinia ja kultaisen kvinoan siemenuutetta. Korjaa hiusta välittömästi ja tehokkaasti, sekä tekee hiuksista höyhenenkevyen tuntuiset. Hiukset muuntuvat välittömästi: hiuksista tulee sileämmät, pehmeämmät ja kiiltävät. Ei jätä tuotejäämiä hiuksiin.

Käyttö: Levitä vastapestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia. Huuhtele huolellisesti. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä. Tämä hiusnaamio ei sisällä väripigmenttejä ja sitä voidaan käyttää yksinään. Jos hiusnaamioon sekoitetaan Serie Expert Powermix-tiiviste, lue ensin turvallisuusohjeet. Sekoita vain yksi tiiviste yhteen hiusnaamioon.

Pakkauskoko: 250ml

Aktiiviainesosat: GOLD QUINOA PROTEIINI

KULTAISEN KVINOAN SIEMENUUTE + PROTEIINI.

Kultainen kvinoa omaa 9 aminohapon yhdistelmän ja korjaa hiuskuitua. E- vitamiini ravitsee ja suojaa ulkoisilta tekijöiltä.

*Instrumentaalinen testi shampoo + hiusnaamio.

Serie Expert on sitoutunut vähentämään tuotteidensa ympäristövaikutuksia. Uudelleensuunniteltu pullo on 100 % kierrätettyä muovia and kevyempi pakkaus.