Olaplex No 8. Bond Intense Moisture Mask

33,90 €
−20 %

27,10 €

Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

Olaplex No 8. Bond Intense Moisture Mask

Intensiivisesti hiuksia kosteuttava 4-in-1 hiusnaamio.

Korjaa hiusvaurioita ja tekee hiuksista upean kiiltävät sekä ilmavat. Olaplex No.8 -hiusnaamio sisältää Olaplexin patentoiman Bond Building -teknologian.

Käyttö: Lisää tuote pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin, keskittyen erityisesti latvoihin. Anna vaikuttaa 10 min. Huuhtele huolellisesti. Muotoile hiukset haluamallasi tavalla. Huom! Tuote on todella riittoisaa. Aloita yhdellä pumppausmäärällä ja lisää tarvittaessa. Mikäli hiukset ovat erityisen ohuet ja hentoiset, käytä pienempää määrää. Suositellaan käytettäväksi noin kerran viikossa tai kun hiukset kaipaavat extrakosteutta.

Vinkki: Parhaimman tuloksen saavuttamiseksi, käytä lisäksi kerran viikossa tai tarvittaessa useammin OLAPLEX No.0 Bond Building -intensiivihoitoa yhdessä OLAPLEX No.3 Hair Perfector -tehohoidon kanssa.

Muiden Olaplex-tuotteiden tapaan, myöskään No.8 Bond Intense Moisture Mask -hiusnaamio ei sisällä sulfaatteja, ftalaatteja, parabeenejä tai gluteenia. Tuote on vegaaninen. Sopii kaikille hiustyypeille, myös värjätyille hiuksille.