Oribe - Gold Lust Pre-Shampoo Intensive Treatment

Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

Oribe

Gold Lust Pre-Shampoo Intensive Treatment

" For damaged hair that needs to be brought back to life. "

Gold Lust Pre-Shampoo Intensive Treatment on tehohoito joka palautta vaurioituneet hiukset. Pre-Shampoo Treatment tehohoito on suunniteltu käsitellyille ja rasittuneille hiuksille ennen pesua. Suojaa hiusta vaurioilta ja kosteuden menetykseltä. Kosteuttaa ja ravitsee intensiivisesti kuivia hiuksia. Korjaa olemassa olevia vaurioita samalla ehkäisten katkeilua ja hiusten haaroittumista.

Käyttö:

Lisää kuiviin hiuksiin. Lämmitä pieni määrä tuotetta käsien välissä, kunnes
se muuttuu öljyksi. Levitä hiusten pituuksiin ja latvoihin välttäen tyveä. Toista tarvittaessa, kunnes jokainen hius on öljyssä. Anna vaikuttaa 10-20 minuuttia. Kastele hiukset ja pese kauttaaltaan suosikki Oribe- shampoollasi, jonka jälkeen käytä suosikki Oribe-hoitoainettasi. Toista viikoittain.

Ominaisuudet:

  • Vahvistava Bio-Restorative Complex – yhdiste, joka sisältää kasvikollageenia, kofeiinia, biotiinia ja niasiiniamidia, korjaa vaurioita imeytymällä ja vahvistamalla hiustuppeja, syväkosteuttaa ja vahvistaa hiusten pintakerrosta sisältä ja ulkoa samalla stimuloiden ja virkistäen hiuspohjan verenkiertoa.
  • Kookosöljyn ja macadamiaöljyn sekoitus muodostaa suojan hiusten pesusta ja muotoilusta johtuvia vaurioita sekä kosteuden menetystä vastaan.

Pakkauskoko: 120ml