KÉRASTASE

YKSILÖLLISET HOITORATKAISUT UPEIDEN HIUSTEN SAAVUTTAMISEKSI

Kérastasen inspiraation lähteenä on moderni nainen, jonka tarpeet tunnemme perinpohjaisesti. Jokainen nainen haluaa upeat hiukset, mutta sama ratkaisu ei sovi kaikille. Esimerkiksi hiuslaatu, hiuspohjan ongelmat sekä sisäiset ja ulkoiset tekijät voivat vaikuttaa hiusten kuntoon. Kérastasen tavoitteena on luoda näihin yksilöllisiin tarpeisiin suunniteltuja innovatiivisia tuotteita ja hoitoja, jotka auttavat saavuttamaan upeat hiukset.

Jo yli 50 vuoden ajan Kérastase on luonut innovatiivisia tuotteita ja hoitorituaaleja vastatakseen jokaiseen hius- ja hiuspohjan tarpeeseen. Kérastase tarjosi ensimmäisenä hiusmuotoilijoille mahdollisuuden osallistua tiiviimmin hiustenhoidon räätälöintiin. Ratkaisussa hyödynnettiin L'Oréalin uraauurtavan tutkimustiimin osaamista. Ikonisissa tuotteissa hyödynnetään Kérastasen ainutlaatuista asiantuntemusta ja innovaatioita. Tuloksena on voimakkaan aistillinen ja henkilökohtainen kokemus.

Kérastase on omistautunut kestävään kehitykseen. Tuotemerkki työskentelee jatkuvasti veden käytön vähentämiseksi ja hiilijalanjäljen pienentämiseksi. Tämä on sitoutuminen valmistaa enemmän samalla kun vähennämme toimintamme vaikutusta ympäristöön. Kérastase-kuluttaja voi valita houkuttelevia, mutta kestävää kehitystä tukevia tuotteita.

Kérastase Paris