ghd Rehab - Advanced Split End Therapy

Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

ghd Rehab - Advanced Split End Therapy

Korjaa haaroittuneet latvat, ravitsee ja vahvistaa hiuksia.Sisältää ghd:n lämpösuojajärjestelmän.

Sulje haaroittuneet latvat jopa 10 pesuksi* ghd rehab advanced split end -hoidolla, joka sisältää ghd:n lämpösuojateknologian.

Ravitseva hiusmuotoilutuote, joka aktivoituu muotoilutyökalun lämmöstä. ghd rehab suojaa hiusta ja sulkee hiuskutikulat ja tekee hiuksista sileämmät ja kiiltävämmät. Tästä 10/10 on samaa mieltä**. Kestää jopa 10 pesukertaa, suojaa ja vahvistaa vaurioituneita hiussäikeitä, ghd rehab toimii yhteistyössä ghd-suoristusraudan tai -hiustenkuivaimen kanssa ja suojaa hiuksiasi pitäen ne terveinä ja antaen ammattilaistasoisen lopputuloksen.

ghd rehab sisältää ghd:n lämpösuojateknologian ja suojaa hiuksten terveyttä silottamalla hiusten pintaa ja maksimoimalla kampauksesi viimeistelyn. Korjaa ja vahvistaa hiuksia niin, että voit käyttää suosikkityökalujasi hiusten lämpömuotoiluun pelkäämättä niiden vaurioitumista. Saat ammattimaisen lopputuloksen joka päivä.

Saat parhaan lopputuloksen käyttämällä ghd rehab - advanced split end therapy -suihketta yhdessä ghd platinum + suoristusrautaa & helios-hiustenkuivainta.

SOPII PARHAITEN: Parantamaan ja ylläpitämään hiustesi kuntoa.

KÄYTTÖ: Annostele 10 ml tuotetta puhtaisiin käsiin. Hiero hiuksiin aina latvoihin asti ja kaikkiin vauriokohtiin. Jaa hiukset osioihin ja föönaa ne sileäksi ghd-hiustenkuivaajalla. Jaa hiukset sen jälkeen pieniin osioihin ja suorista hiukset ghd styler -muotoiluraudalla, mikä sitoo tuotteen hiuksiin.

MUOTOILUVINKKI: Saat parhaan lopputuloksen käyttämällä ghd platinum styler -muotoilurautaa. Älä käytä hoitoainetta ennen käsittelyä. Kuivaa hiukset ghd aura -hiustenkuivaajan miedoimmalla lämpöasetuksella.

Pakkauskoko: 100ml

OMINAISUUDET:

  • Sisältää ghd:n lämpösuojajärjestelmän
  • Sulkee haaroittuneet latvat jopa 10 pesun ajan*
  • Aktivoituu suoristusraudan tai hiustenkuivaimen lämmöstä
  • Jättää hiukset ravitun ja vahvemman tuntuiseksi, 10/10 samaa mieltä**
  • Sopii kaikille hiustyypeille

*vs. käsittelemättömät hiukset **Kuluttajatestaus, 110 naista, elokuu 2016