ghd Bodyguard - Lämpösuojasuihke

30,00 €
−25 %
22,50 €
Vähissä
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

ghd Bodyguard - Heat Protect Spray - Lämpösuojasuihke

Kevyt ja näkymätön suoja kuumuutta vastaan. Maksimoi tyylisi lämmön avulla.

ghd:n uusi lämpösuojaus #1 bestseller: bodyguard-lämpösuojasuihke.

ghd bodyguard on ghd:n hiusmuotoilijoiden ja lämpöasiantuntijoiden suunnittelema lämpösuojasuihke, jonka avulla luot ammattilaistason kampauksia lämpötyökaluilla murehtimatta hiusten vaurioitumista.

Polymeerien ja hoitavien ainesosien ansiosta ghd:n lämpösuoja auttaa ehkäisemään hiusten pintakerroksen vahingoittumista silottamalla niiden pintaa. Suihke peittää jokaisen hiuksen, suojaa niitä päivittäiseltä muotoilulta ja saa hiukset näyttämään ja tuntumaan terveemmiltä. 9/10 on samaa mieltä*.

Kevyt ja näkymätön koostumus sopii kaikille hiustyypeille. ghd bodyguard maksimoi hiusten lämpömuotoilun, kiharruksen, laineet tai suoristuksen. Saat ammattilaistason tulokset käyttämällä ghd platinum+ suoristusrautaa ghd bodyguard-suihkeen kanssa.

Suojaaminen on aina ajankohtaista.

SOPII PARHAITEN: Suojaamaan hiustenkuivaajien, muotoilurautojen ja kihartimien kuumuudelta tehden hiuksista kevyen tuntuiset.

KÄYTTÖ: Suihkuta tyvestä latvoihin (noin 6–8 suihkausta keskipitkistä pitkiin hiuksiin). Kampaa läpi varmistaaksesi, että tuote jakautuu tasaisesti ennen hiustenkuivaajan tai muotoiluraudan käyttämistä.

MUOTOILUVINKKI: Levitä Heat Protection Spray -suihketta ensin, jos käytät sitä samaan aikaan muiden muotoilutuotteiden kanssa.

OMINAISUUDET:

  • Sisältää ghd:n lämpösuojajärjestelmän
  • Kevyt ja näkymättömältä tuntuva koostumus
  • Tarjoaa suojaa jokapäiväiseltä hiusten muotoilulta, luo lämmöltä suojaavan kerroksen hiusten pintaan
  • Sopii kaikille hiustyypeille
  • Luo haluamasi tyyli ghd platinum+ suoristusraudalla

*Kuluttajatestaus, 101 naista, huhtikuu 2020.

Pakkauskoko: 120ml