ghd Classic Curl Tong

219,00 €
−25 %
165,00 €
Varastossa

Kuvaus

ghd CURVE™ CLASSIC CURL -KIHARRIN

Keskikokoinen (26 mm) kiharrinosa luo tasaisia kiharoita klassista tyyliä varten sekä volyymiä myös lyhyempiin hiuksiin.

KLASSISET, HALUTUT KIHARAT

Klassista tyyliä ja volyymiä varten ghd curve® classic curl -kihartimessa on keskikokoinen, 26 mm kiharrinosa, jossa on jousella aktivoitava ergonominen vipu. Luo tasaisia kiharoita myös lyhyempiin hiuksiin. Viileä kärki tarjoaa turvallisen paikan pitää hiukset paikallaan kiharruksen aikana, ja sisäänrakennetun pidikkeen ansiosta voit laittaa kihartimen pöydälle turvallisesti muotoilun aikana. Muita käteviä ominaisuuksia ovat ammattikäyttöön sopiva, joustavan muotoilun mahdollistava pitkä virtajohto, automaattinen valmiustila, kun laitetta ei ole käytetty 30 minuuttiin, ja yleisjännite, jotta voit käyttää kiharrinta kaikkialla maailmassa.

Jokaisessa ghd curve® -kihartimessa on mullistava ultra-zone-teknologia, joka takaa kihartamiseen oikean 185 °C lämpötilan. Lämpötila säilyy koko kiharrinosan alueella uusimman edistyneen teknologian ansiosta, joka tunnistaa hiussuortuvat ja mukauttaa lämpötilaa varmistaakseen oikean muotoilulämpötilan koko ajan. Lopputuloksena on kestävät kiharat nopeasti hiusten terveys huomioiden.

SOPII PARHAITEN

Sopii kaikille hiustyypeille ja pituuksille, mukaan lukien lyhyet hiukset.

KÄYTTÖ

Kestävät, klassiset kiharat: ota hiuksista 2 cm leveitä ja syviä osioita. Avaa pidin ja kierrä hiukset tasaisesti kiharrinosan ympärille. Kiinnitä hiusten latva paikalleen sulkemalla pidin. Odota 5–8 sekuntia ja vapauta sitten hiukset avaamalla pidin. Vaihtoehtoisesti voit luoda ylellisiä laineita: jaa hiukset osioihin kuten edellä, mutta kierrä hiukset kieputtaen kiharrusosan ympärille. Pidä hiukset paikallaan 5–8 sekuntia (pidin ei välttämättä sulkeudu kokonaan, sillä kieputetut hiussuortuvat ovat paksumpia) ja vapauta sitten.

MUOTOILUVINKKI

Valmistele hiukset ennen kihartamista ghd curl hold spray -suihkeella. Se suojaa hiuksia kihartimen kuumuudelta ja varmistaa kiharoiden kestävyyden. Sileä, ylellinen look: kiharra kaikki hiussuortuvat samaan suuntaan. Tuuheampi look: kierrä hiussuortuvat vuorotellen kiharrinosan ala- ja yläpuolelta luodaksesi kiharat, jotka kimpoilevat toisistaan. Käytä ghd-selvityskampaa hiusten pehmittämiseen tai ghd-kampausharjaa kiharoiden silottamiseen.

TUOTTEEN OMINAISUUDET

Keskikokoinen 26 mm kiharrinosa on suunniteltu luomaan tasaisia, keskikokoisia kiharoita.

Jousella aktivoitava vipu latvojen kiinnittämiseen kihartamisen aikana.

Viileä kärki on suunniteltu tekemään kihartamisesta miellyttävämpää.

Pidike pitää kihartimen paikallaan kovalla pinnalla, kun sitä ei käytetä.

Ultra-zone-teknologia kiinnittää kiharasi oikealla ja tasaisella lämpötilalla.

Kehittynyt keraaminen pinnoite on suunniteltu erityisesti sujuvampaan kihartamiseen.

Virtakytkin ja merkkivalo: painettava ja pidettävä malli estää käytön vahingossa muotoilun aikana. Valo ja ääni ilmoittavat virrankäytöstä ja valmiustilasta.

Valmiustila sammuttaa laitteen automaattisesti, jos sitä ei käytetä 30 minuuttiin.

Yleisjännite ja ammattikäyttöön sopiva pitkä ja kääntyvä virtajohto.

185 °C lämpötila ihanteelliseen muotoiluun