ghd Dramatic Ending - Kiilto seerumi

27,00 €
−25 %
20,25 €
Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

ghd Dramatic Ending - Smooth & Finish Serum

Kevyt seerumi, joka antaa sileät ja kiiltävät hiukset. Maksimoi lämpömuotoilun tulokset terveen kiiltäviltä näyttäviksi hiuksiksi.

Viimeistele luomasi tyyli ghd dramatic ending -smooth & finish -seerumilla terveeltä näyttäväksi, ammattilaistasoiseksi lopputulokseksi.

Tämä kevyt tuote siloittaa hiuksia välittömästi, antaa lisää kiiltoa ja silkinsileän pinnan muotoilun jälkeen. Ghd dramatic ending maksimoi kiillon ja auttaa vähentämään sähköisyyttä antaen nopeasti terveemmältä näyttävät hiukset.

Suunniteltu maksimoimaan lämpötyökalujen tulokset. ghd dramatic ending antaa sileän lopputuloksen hiuksia painamatta. ghd dramatic ending -viimeistelyseerumilla saat ammattilaistasoisesti viimeistellyt hiukset.

KÄYTTÖ: Käytä yksi pumppaus hennoille ja normaaleille hiuksille tai puolitoista pumppausta paksuille tai karheille hiuksille. Hiero puhtaiden käsien välissä, kunnes tuote on levinnyt tasaisesti. Työstä muotoillun kampauksen keskipituuksiin ja latvoihin välttäen tyveä.

MUOTOILUVINKKI: Jos haluat enemmän sileyttä kihariin, pörröisiin ja karkeisiin hiuksiin, levitä seerumia kosteiden hiusten keskipituuksiin ja latvoihin ja föönaa ja muotoile sen jälkeen. Jos käytät seerumia kosteisiin hiuksiin yhdessä muiden muotoilutuotteiden kanssa, levitä se hiuksiin viimeisenä ennen föönausta.

OMINAISUUDET:

  • Siloittaa välittömästi, 9/10 samaa mieltä*
  • Lisää ylimääräistä kiiltoa, 7/10 samaa mieltä*
  • Kiiltävä lopputulos, 8/10 samaa mieltä*
  • Kevyt seerumi
  • Sopii kaikille hiustyypeille

Pakkauskoko: 30ml