ghd Max Styler

259,00 €
−25 %
195,00 €
Loppuunmyyty
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

ghd Max Styler

Täydellinen pitkien, paksujen tai kiharien hiusten muotoiluun.

Esittelyssä uusi ghd max – leveä ja ammattitasoinen muotoilurauta on varustettu dual-zone-teknologialla ja 70 % suuremmilla levyillä** ja se tekee hiuksista sileät ja pehmeät ilman äärilämpötilojen käyttöä.

Uuden ghd max -muotoiluraudan 42 mm leveissä levyissä hyödynnetään kahta uuden sukupolven lämpöanturia, jotka jakavat lämmön tasaisesti. Muotoiluraudalla voit muotoilla pitkät, paksut ja kiharat hiukset puolta lyhyemmässä ajassa*. ghd max säilyttää muotoilulle ihanteellisen 185 °C lämpötilan tasaisena tyvestä latvoihin ja antaa ensiluokkaisen lopputuloksen vaarantamatta hiusten kuntoa. Saat ammattitasoista suorituskykyä sekä virheettömän lopputuloksen nopeasti ja helposti.

ghd max on suunniteltu säilyttämään terveen venytyksen ja siirtämään lämpöä tehokkaasti levyistä hiuksiin. Saat 80 % enemmän kiiltoa, jopa 2 kertaa enemmän sileytt䆆 sekä kestävän ja kampaamolaatuisen viimeistelyn. Sileät ja muotoillut levyt liukuvat vaivattomasti hiuksissa, ja laitteen muotoilu on tyylikäs kaarevien reunojen ansiosta. ghd maxilla voit luoda lasimaisia suoria kampauksia tai rentoja, luonnollisia laineita.

Laite lämpenee 30 sekunnissa ja siinä on automaattinen valmiustila, joka sammuttaa laitteen, kun sitä ei ole käytetty 30 minuuttiin. Voit muotoilla hiukset nopeasti ja itsevarmasti ghd:n parhaiten paksuille hiuksille sopivalla muotoiluraudalla.

Leveä ghd max -muotoilurauta antaa erittäin sileän, kiiltävän ja kestävän lopputuloksen pitkiin, paksuihin tai kihariin hiuksiin.

*Heinäkuussa 2020 140 kuluttajasta 80 % oli tätä mieltä verratessaan tulosta nykyisen muotoilulaitteensa antamaan tulokseen.

**vs. ghd original

† tekninen testi laboratoriossa ruskeisiin hiuksiin, mitattu luonnollisesti kuivuneisiin hiuksiin verrattuna

†† tekninen testi laboratoriossa pörröisiin hiuksiin, verrattu luonnollisesti kuivuneisiin hiuksiin

Ominaisuudet:

 • Dual-zone-teknologia: Patentoitu lämpöjärjestelmä säilyttää molemmissa levyissä tasaisen 185 °C lämpötilan, mikä takaa tasaisen ja sileän lopputuloksen tyvestä latvoihin paksuimmissakin hiuksissa ilman äärilämpötiloja
 • ghd:n leveimmät keraamiset jousitetut levyt: Sileissä levyissä on erittäin kiiltävä pinnoite, joka auttaa poistamaan pörröisyyttä ja antaa entistä upeampaa kiiltoa
 • Tyylikäs pyöristetty muotoilu ja kaarevat reunat: Voit luoda suoria kampauksia tai rentoja laineita ongelmatta ja helposti
 • Muotoiluun ihanteellinen lämpötila 185 °C: Kuumempi vaurioittaa hiuksia, viileämpi vaarantaa lopputuloksen
 • Aikaa säästävä uudistus: 70 % suuremmat levyt**, täydellinen kaikkien hiustyyppien muotoiluun entistä nopeammin
 • Levyjen mitat: 90 x 42 mm
 • Yleisjännite: Erinomainen suorituskyky kaikkialla maailmassa
 • Ammattikäyttöön sopiva 2,7 m pitkä johto
 • Valmiustila: Sammuttaa laitteen, jos sitä ei käytetä 30 minuuttiin
 • Lämpenee 30 sekunnissa
 • 2-nastainen EU-pistoke