ghd Pick Me Up - Tyvisuihke

Vähissä
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

ghd Pick Me Up - Root Lift Spray

Maksimaalista tuuheutta ja runsautta. Maksimoi lämpömuotoilun tulokset, tuuheus ja tyvien kohotus.

Ammattilaistason runsautta ja tuuheutta tyviin ghd pick me up -tyvenkohotussuihkeella.

ghd pick me up -muotoilusuihke on suunniteltu maksimoimaan lämpömuotoilun ammattimainen lopputulos, 8/10 samaa mieltä*, jättää hiukset tuuheamman näköisiksi, 9/10 samaa mieltä*. Sopii kaikille hiustyypeille ja tuuheuttaa hiuksia tyvistä. Parantaa pitkäkestoisesti lämpömuotoiltujen hiusten runsautta ja tuuheutta. Kevyen ja näkymättömän tuntuinen tuuheutta lisäävä tuote nostaa kampaamotasoisen lopputuloksen seuraavalle tasolle.

Sisältää ghd:n lämpösuojajärjestelmän ja luo näkymättömän suojan hiuksen ja lämmön väliin. ghd pick me up -suihke antaa sileät terveeltä näyttävät hiukset ja kohottaa tyviä välittömästi, 7/10* yhtä mieltä.

Käytä yhdessä ghd rise -lämpöharjan kanssa ja lisää 2,5 x tuuheutta**.

SOPII PARHAITEN: Antamaan tuuheutta ja rakennetta hentojen, latteiden hiusten tyveen, luomaan vahvan pohjan tyveen muotoilua varten sekä kohottamaan latistuneita tai edellisenä päivänä tehtyjä kampauksia.

KÄYTTÖ: Suihkuta 1–2 suihkausta kosteiden hiusten jokaisen osion alapuolelle mahdollisimman lähelle tyveä. Föönaa pyöröharjan avulla.

MUOTOILUVINKKI: Jos haluat nopeasti volyymiä kuiviin hiuksiin, suihkuta tuotetta hiusten tyveen pää alaspäin ja föönaa kuivaksi.

OMINAISUUDET:

  • Sisältää ghd:n lämpösuojajärjestelmän
  • Suunniteltu lisäämään tuuheutta tyvistä latvoihin
  • Välitön tyvikohotus, 7/10 samaa mieltä*
  • Sopii kaikille hiustyypeille
  • Käytä yhdessä ghd rise -lämpöharjan kanssa ja lisää 2,5 x tuuheutta*

Pakkauskoko: 100ml