ghd Soft Curl Tong

Loppuunmyyty

Kuvaus

ghd CURVE™ SOFT CURL -KIHARRIN

Suuri kiharrinosa luo volyymiä ja loivat, pehmeät laineet pidempiin hiuksiin.

SUURET, KIMMOISAT, KAUNIIT KIHARAT

ghd curve® soft curl -kiharrin on suunniteltu luomaan suuria kiharoita ja pehmeitä laineita. Siinä on suuri, 32 mm kiharrinosa ja jousella aktivoitava ergonominen vipu. Viileä kärki tarjoaa turvallisen paikan pitää hiukset paikallaan kiharruksen aikana, ja sisäänrakennetun pidikkeen ansiosta voit laittaa kihartimen pöydälle turvallisesti muotoilun aikana. Muita käteviä ominaisuuksia ovat ammattikäyttöön sopiva, joustavan muotoilun mahdollistava pitkä virtajohto, automaattinen valmiustila, kun laitetta ei ole käytetty 30 minuuttiin, ja yleisjännite, jotta voit käyttää kiharrinta kaikkialla maailmassa.

Muotoiluun ihanteellisen 185 °C lämpötilan saavuttaminen ja säilyttäminen varmistetaan kiharrinosan ultra-zone-teknologilla, joka tunnistaa jokaisen hiussuortuvan kampauksen kiinnittämiseksi. Se myös huolehtii hiusten terveydestä ja varmistaa, että kampaus kestää koko päivän.


SOPII PARHAITEN:

Luomaan pehmeitä, runsaita kiharoita ja antamaan volyymiä tyveen kaikissa hiustyypeissä. Toimii parhaiten pidemmissä hiuksissa.

KÄYTTÖ:

Tuuhea, kimmoisa, ja kihara föönattu look: ota hiuksista 2 cm leveitä ja syviä osioita. Avaa pidin ja kierrä hiukset tasaisesti kiharrinosan ympärille. Kiinnitä hiusten latva paikalleen sulkemalla pidin. Odota 5–8 sekuntia ja vapauta sitten hiukset avaamalla pidin. Vaihtoehtoisesti voit luoda rentoja laineita: jaa hiukset osioihin kuten edellä, mutta kierrä hiukset kieputtaen kiharrusosan ympärille. Tämä luo rennomman tyylin. Pidä hiukset paikallaan 5–8 sekuntia (pidin ei välttämättä sulkeudu kokonaan, sillä kieputetut hiussuortuvat ovat paksumpia) ja vapauta sitten.

MUOTOILUVINKKI:

Valmistele hiukset ennen kihartamista ghd curl hold spray -suihkeella. Se suojaa hiuksia kihartimen kuumuudelta ja lisäksi varmistaa kiharoiden kestävyyden. Sileä, ylellinen look: kiharra kaikki hiussuortuvat samaan suuntaan. Tuuheampi look: kierrä hiussuortuvat vuorotellen kiharrinosan ala- ja yläpuolelta luodaksesi kiharat, jotka kimpoilevat toisistaan. Käytä ghd-selvityskampaa hiusten pehmittämiseen tai leveää ghd-harjaa kiharoiden silottamiseen.

TUOTTEEN OMINAISUUDET

Suuri 32 mm kiharrinosa on suunniteltu luomaan suuria pehmeitä laineita.

Jousella aktivoitava vipu latvojen kiinnittämiseen kihartamisen aikana.

Viileä kärki on suunniteltu tekemään kihartamisesta miellyttävämpää.

Pidike pitää kihartimen paikallaan kovalla pinnalla, kun sitä ei käytetä.

Ultra-zone-teknologia kiinnittää kiharasi oikealla ja tasaisella lämpötilalla.

Kehittynyt keraaminen pinnoite on suunniteltu erityisesti sujuvampaan kihartamiseen.

Virtakytkin ja merkkivalo: painettava ja pidettävä malli estää käytön vahingossa muotoilun aikana. Valo ja ääni ilmoittavat virrankäytöstä ja valmiustilasta.

Valmiustila sammuttaa laitteen automaattisesti, jos sitä ei käytetä 30 minuuttiin.

Yleisjännite ja ammattikäyttöön sopiva pitkä ja kääntyvä virtajohto.

185 °C lämpötila ihanteelliseen muotoiluun