ghd Straight on - Silottava lämpösuoja

27,00 €
−25 %
20,25 €
Vähissä
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

ghd Straight on - Straight & Smooth Spray

Kiiltävän sileät hiukset ja pitkäkestoinen lopputulos. Lämpösuoja ja sähköisyyden ehkäisy.

Maksimoi lämpömuotoilu ghd straight on - straight and smooth -suihkeella: Saat erittäin sileät ja terveeltä näyttävät hiukset.

Kevyt ja näkymättömältä tuntuva hiustuote silottaa hiuksia välittömästi, huippuluokan lopputulos käytettynä yhdessä suoristusraudan kanssa. Suoristaa hiukset seuraavaan päivään asti ja poistaa pidempään sähköisyyttä. ghd straight on -suihke kuuluu välttämättömiin muotoilutuotteisiin.

Sisältää ghd:n ainutlaatuisen lämpösuojajärjestelmän. ghd straight on -suihke sekä silottaa hiukset suojaavilla polymeereilla ja hoitoaineilla että suojaa vaurioilta, vahvistaa ja silottaa hiussäikeitä ja antaa ammattilaistasoisen lopptuloksen.

ghd straight on -muotoilusuihke sopii kaikille hiustyypeille ja toimii yhdessä muotoilurautojen kanssa antaen ammattitasoisen loppuloksen vähentäen hiusten sähköisyyttä

KÄYTTÖ: Levitä 4–6 suihkausta kosteisiin hiuksiin ennen föönausta tai levitä kuiviin hiuksiin ennen muotoiluraudan käyttöä.

MUOTOILUVINKKI: Raikasta hiuksiasi pesujen välissä suihkuttamalla Straight & Smooth Spray -hiuskiinnettä ennen hiusten suoristamista muotoiluraudalla.

Ominaisuudet:

  • Sisältää ghd:n lämpösuojajärjestelmän
  • Siloittaa hiuksia välittömästi, 8/10 samaa mieltä*
  • Vähentää sähköisyyttä pidempään, 8/10 samaa mieltä**
  • Toimii yhdessä lämpömuotoiluvälineiden kanssa
  • Sopii kaikille hiustyypeille

Pakkauskoko: 120ml

*Kuluttajatesti, 100 naista, syyskuu 2020 **Kuluttajatesti, 100 naista vs. heidän tavallinen muotoilutuotteensa, syyskuu 2020.