ghd Straight on - Straight & Smooth Spray

Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

ghd Straight on - Straight & Smooth Spray

Kiiltävän sileät hiukset ja pitkäkestoinen lopputulos.Lämpösuoja ja sähköisyyden ehkäisy

Maksimoi lämpömuotoilu ghd straight on - straight and smooth -suihkeella: Saat erittäin sileät ja terveeltä näyttävät hiukset.

Kevyt ja näkymättömältä tuntuva hiustuote silottaa hiuksia välittömästi, 8/10 samaa mieltä*, huippuluokan lopputulos käytettynä yhdessä suoristusraudan kanssa. Suoristaa hiukset seuraavaan päivään asti (7/10 samaa mieltä)* ja poistaa pidempään sähköisyyttä (8/10 samaa mieltä)**. ghd straight on -suihke kuuluu välttämättömiin muotoilutuotteisiin.

Sisältää ghd:n ainutlaatuisen lämpösuojajärjestelmän. ghd straight on -suihke sekä silottaa hiukset suojaavilla polymeereilla ja hoitoaineilla että suojaa vauroilta, vahvistaa ja silottaa hiussäikeitä ja antaa ammattilaistasoisen lopptuloksen.

ghd straight on -muotoilusuihke sopii kaikille hiustyypeille ja toimii yhdessä muotoiluvälineen kanssa antaen ammattitasoisen loppuloksen ja vähentäen hiusten sähköisyyttä. "

KÄYTTÖ: Levitä 4–6 suihkausta kosteisiin hiuksiin ennen föönausta tai levitä kuiviin hiuksiin ennen muotoiluraudan käyttöä.

MUOTOILUVINKKI: Raikasta hiuksiasi pesujen välissä suihkuttamalla Straight & Smooth Spray -hiuskiinnettä ennen hiusten suoristamista muotoiluraudalla.

Ominaisuudet:

  • Sisältää ghd:n lämpösuojajärjestelmän
  • Siloittaa hiuksia välittömästi, 8/10 samaa mieltä*
  • Vähentää sähköisyyttä pidempään, 8/10 samaa mieltä**
  • Toimii yhdessä lämpömuotoiluvälineiden kanssa
  • Sopii kaikille hiustyypeille

Pakkauskoko: 120ml

*Kuluttajatesti, 100 naista, syyskuu 2020 **Kuluttajatesti, 100 naista vs. heidän tavallinen muotoilutuotteensa, syyskuu 2020.