ghd The Perfect Ending - Viimeistelysuihke

alkaen 16,00 €

Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

ghd The Perfect Ending - Final Fix Hairspray

Pitkäkestoista pitoa ja ammattilaistasoinen lopputulos. Kestävää ja joustavaa pitoa kiharoille, laineille ja suorille tyyleille. Viimeistele kampauksesi ghd perfect ending -suihkeella ja pidä se paikallaan.

Kevyt hiusten muotoilusuihke tuntuu hiuksissa näkymättömältä mutta antaa hyvää pitoa valmiille kampaukselle koko päiväksi. Käyttämällä ghd perfect ending -suihketta saat pitkäkestoisen kampauksen ja estät suortuvia olivatpa hiuksesi kiharat, lainehtivat tai suorat.

ghd perfect ending -suihke on kosteudenkestävä ja nopeasti kuivuva. Se sopii kaikille hiustyypeille ja helppo harjata pois ennen uutta hiusten muotoilua. Käytä kerroksittain muiden ghd-hiustuotteiden kanssa ja muotoile pitkäkestoiset, ammattilaistasoiset unelmiesi hiukset.

ghd perfect ending on välttämätön osa hiusten muotoilua. Käyttämällä sitä yhdessä omien ghd-muotoiluvälineiden kanssa saat pitkäkestoisia ja ammattilaistasoisia tuloksia.

SOPII PARHAITEN: Antamaan pitoa kampaukselle, luomaan kestävyyttä nutturoihin, estämään takkujen muodostumisen suoriin hiuksiin tai kiharoiden, laineiden ja volyymin latistumisen kosteissa tai lämpimissä sääolosuhteissa sekä silottamaan kurittomia hiuksia.

KÄYTTÖ: Suihkuta runsaasti hiuksiin 30 cm etäisyydeltä antamaan pitkäkestoista pitoa.

MUOTOILUVINKKI: Saat välittömästi volyymiä kuivien hiusten tyveen, kun suihkutat hiuskiinnettä tyveen pää alaspäin. Odota muutama sekunti, ennen kuin nostat pääsi ylös ja muotoilet.

OMINAISUUDET:

  • Antaa pitoa, 10/10 samaa mieltä*
  • Vähentää suortuvia, 9/10* samaa mieltä
  • Kuivuu nopeasti, 9/10 samaa mieltä*
  • Kosteudenkestävä
  • Sopii kaikille hiustyypeille

*Kuluttajatesti, 100 naista.

Pakkauskoko: 400ml, 75ml