ghd Thin Wand

219,00 €
−25 %
165,00 €
Loppuunmyyty
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

ghd Thin Wand

Täydellinen luonnonkiharien hiusten korostamiseen tai kiharoiden ja laineiden luomiseen suoriin hiuksiin. Ammattimainen 14 mm ohut kiharrin, jolla luot erotellut ja tasaiset kiharat kaikentyyppisiin- ja pituisiin hiuksiin.

Kompaktilla PTC-lämmitinteknologialla varustetun kihartimen optimaalinen 185°C:n muotoilulämpötila jakautuu tasaisesti koko kiharrinosan alueelle, mikä takaa kestävät kiharat ilman äärilämpötiloja. Muotoile kimmoisia kiharoita vain 3 sekunnissa, ja lopputulos kestää jopa 24 tuntia. Muotoilu on nopeaa ja helppoa myös pidempien hiusten osalta, sillä kiharrinosa on +38 % pidempi. Ohuen kiharrinosan edistyksellinen keraaminen pinnoite antaa hiuksille sileän, erittäin kiiltävän viimeistelyn ja parantaa muotoilua ja pitoa.

Ohut kiharrin tarjoaa saumattoman muotoilukokemuksen. Se on kevyt ja ergonominen ja siinä on ammattilaispituinen, joustavan muotoilun mahdollistava, 360° kääntyvä virtajohto. Turvallisuutta ja mielenrauhaa lisää automaattinen valmiustila, joka sammuttaa laitteen, kun sitä ei ole käytetty 60 minuuttiin. Sisäänrakennetun pidikkeen ansiosta voit laittaa kiharrusraudan pöydälle turvallisesti muotoilun aikana. Viileä kärki mahdollistaa turvallisen muotoilun. Yleisjännitteen ansiosta voit luoda upeita kiharoita ja kiiltäviä laineita kaikkialla maailmassa.