ghd Unplugged

Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

ghd Unplugged - Johdoton muotoilurauta

Vastaa teknologialtaan ja tehokkuudeltaan ghd Gold- muotoilurautaa.

Hybrid co-lithium-teknologia:

Lämpenevät levyt ja litiumakku toimivat yhdessä niin, että molempien levyjen lämpöä säätelevät sensorit pystyvät ylläpitämään tasaista 185- asteen lämpötilaa. Keraamiset ja kuumentuvat levyt ovat 8 cm pitkät ja 2,25 cm leveät, joten muotoilussa voi käyttää normaalin kokoisia osioita. Soveltuu hyvin sekä suoristamiseen, että kihartamiseen. Laitteen muotoilu auttaa pitämään sormet oikeassa kohdassa niin, että ne eivät koske liian lähelle lämpeneviin osiin.

Helppo lataus USB-C-portin avulla. Latautuu täyteen 120 minuutissa/2 tunnissa. Laitetta voi ladata autossa, lentokoneessa, läppärillä tai pistokkeen avulla pistorasiassa. Litiumakku antaa täyteen ladattuna tehot 20 minuutin muotoilun. Laitteen virrankatkaisin vilkkuu niin kauan kuin rauta on valmis käytettäväksi (45 sekuntia) antaen merkkiäänen. Laite tunnistaa, jos sitä ei käytetä ja menee itsestään kiinni 3 minuutin jälkeen säästääkseen akkua.

Akulla on viiden tason indikaattori. 5 tasoa kirkkaana= akku on täynnä. Jokainen taso edustaa 20 % akusta. Kun laitteen akussa on jäljellä 15 % se antaa merkkiäänen ilmoittaakseen, että muotoiluaikaa on vielä muutama minuutti.

Paketti sisältää:

  • ghd Unplugged johdottoman muotoiluraudan
  • USB-C- latausjohdon ja pistokkeen
  • Lämmöltä suojaavan säilytyspussukan.

Saatavana mustana ja valkoisena.

Laitteella (myös akulla) on 2 vuoden takuu.