Happy Crazy Mine Big Bang Volume Conditioner

Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

Happy Crazy Mine

Big Bang Volume Conditioner

Aika tuoda hiuksille hämmästyttävää volyymia ja tehdä näyttävä ensivaikutelma. Big Bang Volume Conditionerin avulla saat uskomatonta volyymia, joka odottaa juuri sinua.
Tehokas ja vegaaninen koostumus on kehitetty antamaan maksimaalista volyymia ja tuuheutta hiuksille. Hiukset näyttävät ja tuntuvat tuuheammilta ja paksummilta. Uskomme sinun rakastavan lopputulosta!
Miten voimme olla asiasta niin varmoja? Pullo on täynnä jokaista hiusta vahvistavaa vehnäproteiinia, joka antaa lyömätöntä volyymia. Lisäksi koostumus sisältää uskomatonta leväuutetta, jonka avulla hiukset saavat uutta elinvoimaisuutta ja vastustamatonta kiiltoa.

  • Bioextender-leväuute hoitaa ja ehkäisee tulevia vaurioita.
  • Euroopanmerikaali antaa suojan värille ja lämpöä vastaan säkenöivällä kiillolla.

Entä tuoksu? Mukavaa, että kysyt! Täyteläinen manteli appelsiininkukan kanssa yhdessä pehmeän setripuun ja vaniljan duolla. Tuoksujen räjähdys, joka hurmaa jokaisen! Älä tyydy elottomiin ja litteisiin hiuksiin. Tuo hiuksille taivaallista volyymia ja uskaliaita tyylejä Big Bang Volume Shampoon avulla.
Ominaisuudet:

  • Antaa hiuksille maksimaalista volyymia ja tuuheutta.
  • Vahvistaa jokaista hiusta vehnäproteiinilla.
  • Saa hiukset näyttämään ja tuntumaan tuuheilta.
  • Puhdistaa hellävaraisesti häiritsemättä luonnollisia öljyjä.
  • Hellävarainen värjätyille hiuksille.
  • Sisältää UV- ja lämpösuojan.
  • Vegaaninen

Käyttö:
Aloita vaahdottamalla Big Bang Volume Shampoo. Jatka hoitoaineella ja selvitä hiukset varovasti hiuskuitujen sulkemiseksi ja silottavan efektin saamiseksi. Huuhtele. Psst! Vaikka tuote sisältää lämpösuojan, suosittelemme aina lisäämään oman lämpösuojan ennen muotoilulaitteen käyttämistä.

Me uskomme vain parhaiden ainesosien käyttämiseen. Happy Crazy Mine ei sisällä vaarallisia kemikaaleja tai parabeeneja, jotta tuotteemme olisivat mahdollisimman hellävaraisia hiuksillesi. Lisäksi tuotevalikoimamme on vegaaninen, jotta voit nauttia kauniista hiuksista hyvin mielin. Voimme myös ylpeinä kertoa, että tuotamme kaikki hiustenhoitotuotteemme omassa Tukholman tehtaassamme. Muistathan kierrättää tyhjät pullot muovijätteen vähentämiseksi.

Pakkauskoko: 250 ml