Happy Crazy Mine Big Bang Volume Puffer Creme

Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

Happy Crazy Mine

Big Bang Volume Puffer Creme

Aika nostaa volyymi kattoon ja tehdä näyttävä sisääntulo! Big Bang Volume Puffer Creme on täydellinen tapa saavuttaa äärimmäistä volyymia!
Tehokas vegaaninen koostumus on kehitetty antamaan hiuksille maksimaalista volyymia ja tuuheutta. Hiukset sekä näyttävät että tuntuvat paksummilta ja tuuheammilta ja huhut kertovat, että tulet ihastumaan lopputulokseen!
Miten voimme olla asiasta niin varmoja? Me kerromme: Salaisuus piilee koostumuksessa, joka sisältää runsaasti vihreiden herneiden rakennetta antavia uutteita, jotka todistetusti tekevät hiuksista tuuheammat ja paksummat. Hiuksiin jätettävä voide hoitaa ja selvittää hiukset latistamatta. Lisäksi koostumus sisältää lämpöduojan ja nopeuttaa kuivumisaikaa PhytoCuticle ™ -ainesosan avulla.
Entä miltä se tuoksuu? Hyvä, että kysyit! Täyteläinen manteli sekoittuu kauniiseen appelsiininkukkaan sekä täyteläiseen setripuun ja vaniljan duoon. Tuoksujen räjähdys, joka hurmaa jokaisen! Älä tyydy litteisiin, elottomiin hiuksiin. Saavuta suurta ja uskaliasta volyymia Big Bang Volume Puffer Cremen avulla.
Ominaisuudet:

  • Kevyt hiuksiin jätettävä voide.
  • Täydellinen ohuille hiuksille.
  • Antaa maksimaalista volyymia ja tuuheutta.
  • Paksuntaa jokaista hiusta tuuheuttavilla, vihreistä herneistä valmistetuilla uutteilla.
  • Nopeuttaa föönausaikaa ja sisältää lämpösuojan.
  • Poistaa sähköisyyttä.
  • Vegaaninen

Käyttö:
Pese hiukset Bing Bang Volume Shampoolla ja hoitoaineella. Ota pieni määrä Volume Puffer Creme -muotoiluvoidetta ja levitä tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin. Föönaa kuivaksi maksimaalisen efektin saamiseksi.


Me uskomme vain parhaiden ainesosien käyttämiseen. Happy Crazy Mine on täynnä rakkautta, jotta tuotteemme olisivat mahdollisimman hellävaraisia hiuksillesi. Voimme myös ylpeinä kertoa, että valmistamme kaikki tuotteemme omassa tehtaassa Tukholmassa. Muistathan kierrättää tyhjät pullot muovijätteen vähentämiseksi.

Pakkauskoko: 150 ml