Happy Crazy Mine Pssht Salt Water Spray

Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

Happy Crazy Mine

Pssht Salt Water Spray

Rakastatko rakennetta ja volyymia? Kokeile rohkeasti rantatyyliä. Ravista ja suihkuta!
Haluatko tuuhean kampauksen rakenteella ja volyymilla – kuin rantapäivän jälkeen, mutta ilman hiekkaa? Psscht Salt Water Spray on oikotie rantalaineiden saavuttamiseen.
Suolavesisuihke antaa hiuksille rakennetta ja vastustamatonta volyymia merellisellä tunnelmalla. Hydrolysoitua vehnäproteiinia sisältävä koostumus tuo tyylikkyyden lisäksi hoitavan efektin. Proteiini vahvistaa sekä antaa hiuksille volyymia ja tuuheutta, jonka tavallisesti saisi aikaan vain rannalla.
Lisäksi Bioextender-leväuute palauttaa hiusten kosteuden ja ylläpitää kosteutta, jotta hiuksesi voivat näyttää ja tuntua fantastiselta.
Olemme lisänneet raikkaan sitruksen, vaniljan ja hedelmien tuoksun, jotta jokainen suihkaus vie mielesi trooppiseen paratiisiin, jossa aurinko paistaa joka päivä ja hiuksesi näyttävät huolettoman kesäiseltä.
Ominaisuudet:

  • Antaa rakennetta ja tuuheutta huolettomalla rantatunnelmalla.
  • Sisältää tuuheuttavaa sekä pitoa ja volyymia antavaa hydrolysoitua proteiinia.
  • Sisältää bioextender-leväuutetta kosteuttavalla efektillä.
  • Raikas unisex-tuoksu sitruksen ja vaniljan nuoteilla.
  • Levitä kosteisiin tai kuiviin hiuksiin riippuen halutusta lopputuloksesta.
  • Helppo tapa saavuttaa täydellinen rantatyyli.
  • Vegaaninen ja cruelty free.

Käyttö:
Suihkuta kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Mukauta käytettyä määrää haluamasi rakenteen mukaan. Suihkuta kosteisiin hiuksiin saadaksesi pehmeämpää rakennetta ja föönaa kuivaksi. Saat tällä tekniikalla volyymia ja pehmeää rakennetta. Suihkuttamalla suolasuihketta kuiviin hiuksiin saat voimakkaampaa pitoa ja rakennetta.

Me uskomme vain parhaiden ainesosien käyttämiseen. Happy Crazy Mine ei sisällä vaarallisia kemikaaleja tai parabeeneja, jotta tuotteemme olisivat mahdollisimman hellävaraisia hiuksillesi. Lisäksi tuotevalikoimamme on vegaaninen, jotta voit nauttia kauniista hiuksista hyvin mielin. Voimme myös ylpeinä kertoa, että tuotamme kaikki hiustenhoitotuotteemme omassa Tukholman tehtaassamme. Muistathan kierrättää tyhjät pullot muovijätteen vähentämiseksi.

Pakkauskoko: 150 ml