Happy Crazy Mine Splish Splash Moisture Treatment

Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

Happy Crazy Mine

Splish Splash Moisture Treatment

Tuntuuko päivä kurjalta ja harmaalta kuivien hiusten takia? Aika kokeilla Splish Splash Moisture Treatment -hiusnaamiota – täydellinen ratkaisu kaikkiin hiuskriiseihin!
B5-provitamiini ja innovatiivinen aminohapposekoitus sitovat kosteutta ja suojaavat hiuksia kuivumiselta. Vegaanisen koostumuksen makeamanteliöljy korjaa ja antaa upeaa kiiltoa. Väriä suojaavat ominaisuudet pitävät hiustesi värin elinvoimaisena pidempään, samalla antaen hiuksille täydellisen kosteutetun lopputuloksen.
Siinäkö kaikki? Ei suinkaan – sekoittamalla uskomatonta leväuutetta koostumukseen, hiusnaamio voi lisäksi tehdä ihmeitä hiusten luonnollisen kauneuden ja kiillon palauttamiseksi. Kuuntele tätä:
Irlanninsammal antaa hiuksille ylivoimaista kosteutusta
Euroopanmerikaali suojaa väriä ja lämmöltä, samalla antaen hiuksille säkenöivää kiiltoa
Lisäksi hiusnaamio sisältää ihastuttavan tuoksun päärynänkukan, karpalon, vadelman ja myskin sekoituksella.
Muista: Pieni kosteutus ei koskaan ole pahitteeksi! Älä siis anna kuivien ja elottomien hiusten lannistaa päivääsi. Hyvästele huonot hiuspäivät ja sano tervetuloa kosteutetuille hiuksille.
Ominaisuudet:

  • Täydellinen kuiville ja pörröisille hiuksille.
  • Tekee hiuksista terveemmän näköiset ja helpommin käsiteltävät.
  • Ylläpitää kosteutta syvällä hiuksissa.
  • Suojaa kuivumiselta.
  • Ehkäisee pörröisyyttä ja sähköisyyttä.
  • Heleyttää ja antaa kiiltoa.
  • Sisältää B5-provitamiinia, makeamanteliöljyä ja leväuutetta.
  • Sisältää UV- ja lämpösuojan.
  • Hellävarainen värjätyille hiuksille.

Käyttö:
Vaahdota Splish Splash Moisture Shampoo ja huuhtele huolellisesti. Jatka Splish Splash Moisture Conditioner hoitoaineella ja selvitä hiukset varovasti hiuskuitujen sulkemiseksi sileän efektin saamiseksi. Huuhtele. Käytä Splish Splash Moisture Treatment -hiusnaamiota kerran viikossa hoitoaineen sijaan saadaksesi tehokosteutusta ja pitääksesi erityistä huolta hiuksista. Anna vaikuttaa 5 min ja huuhtele. Tai levitä pyyhekuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 5–10 min ennen huuhtelemista syvävaikuttavamman efektin saamiseksi.

Psst! Vaikka tuote sisältää lämpösuojan, suosittelemme aina levittämään lämpösuojan erikseen ennen muotoilulaitteen käyttämistä.


Me uskomme vain parhaiden ainesosien käyttämiseen. Happy Crazy Mine on täynnä rakkautta, jotta tuotteemme olisivat mahdollisimman hellävaraisia hiuksillesi. Voimme myös ylpeinä kertoa, että valmistamme kaikki tuotteemme omassa tehtaassa Tukholmassa. Muistathan kierrättää tyhjät pullot muovijätteen vähentämiseksi.

Pakkauskoko: 200 ml