Happy Crazy Mine Twinkle Twinkle Silver Treatment

Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

Happy Crazy Mine

Twinkle Twinkle Silver Treatment

Twinkle Twinkle Silver Treatment, on aika raikastaa vaaleat hiukset! Heitä hyvästit keltaisuudelle ja toivota tervetulleeksi säkenöivän kirkkas lopputulos. Tehokkaat violetit pigmenttimme saavat sinut loistamaan!
Vegaaninen hiusnaamio ei ainoastaan korjaa hiustesi sävyä, vaan sisältää lisäksi B5-provitamiinia kosteuttavalla ja vauroilta suojaavalla efektillä. Olemme lisäksi lisänneet fantastista euroopanmerikaalia, joka antaa hiuksille väri- ja lämpösuojan säkenöivällä kiillolla. Vaalenna ja värjää huoletta, olemme täällä sinua varten!
Vielä yksi asia, nimittäin tuoksu! Sano hei virkistävälle kurkulle ja melonille elegantin liljan ja kesäisen kukkaisten nuottien kanssa, leikkisän hedelmäisellä vivahteella.
Vain parin pesukerran jälkeen voit taas loistaa tähden lailla ja nauttia puhtaasta vaaleudesta.
Ominaisuudet:

  • Ihanteellinen vaalennetuille ja värjätyille hiuksille.
  • Neutralisoi epätoivottua keltaisuutta tehokkailla violeteilla pigmenteillä.
  • Sisältää B5-provitamiinia, joka suojaa hiuksia kuivumiselta hoitavalla efektillä.
  • Euroopanmerikaali tuo ihastuttavaa kiiltoa.
  • Sisältää UV- ja lämpösuojan.
  • Vegaaninen

Käyttö:
Aloita vaahdottamalla vapaavalintainen shampoo. Jatka hoitoaineella ja selvitä hiukset varovasti hiuskuitujen sulkemiseksi ja silottavan efektin saamiseksi. Huuhtele välittömästi. Kaipaatko enemmän? Vaihda hoitoaine Twinkle Twinkle Silver Treatment -hiusnaamioon kerran viikossa. Anna vaikuttaa 5 min ja huuhtele tai levitä pyyhekuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 5-10 min ennen huuhtelemista. Psst! Vaikka tuote sisältää lämpösuojan, suosittelemme aina lisäämään oman lämpösuojan ennen muotoilulaitteen käyttämistä.


Me uskomme vain parhaiden ainesosien käyttämiseen. Happy Crazy Mine ei sisällä vaarallisia kemikaaleja tai parabeeneja, jotta tuotteemme olisivat mahdollisimman hellävaraisia hiuksillesi. Lisäksi tuotevalikoimamme on vegaaninen, jotta voit nauttia kauniista hiuksista hyvin mielin. Voimme myös ylpeinä kertoa, että tuotamme kaikki hiustenhoitotuotteemme omassa Tukholman tehtaassamme. Muistathan kierrättää tyhjät pullot muovijätteen vähentämiseksi.

Pakkauskoko: 200 ml