K.M EVER.BOUNCE - Föönaussuihke

29,90 €
−25 %
22,50 €
Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

KEVIN.MURPHY EVER.BOUNCE

Lämpöaktivoituva painoton suihke, joka antaa kiharamuotoilulle joustavuutta ja eroteltavuutta sekä lukitsee muotoilun hiukseen. Kaikille hiuslaaduille ja pituuksille, kun halutaan kimmoisat sekä joustavat, kiiltävät laineet ja kiharat.
• Pidentää muotoilun kestoa, tekee laineista ja kiharoista kimmoisat sekä joustavat. Siloittaa sekä suojaa ilmankosteuden aiheuttamalta pörrööntymiseltä. Hiukset pysyvät sileinä ja käsitellyn näköisinä jopa 3 pesun ajan.
• Pitkäketjuiset polymeerit lukitsevat hoitavat ainesosat sekä muotoilun hiukseen.
• Hopealehmusuute muodostaa tehokkaan suojan ja tekee hiuksesta kimmoisan. Australian telopean uute hoitaa hiusta, antaa sille luonnollista volyymia ja liikkuvuutta.
Käyttö: Suihkuta tasaisesti pyyhekuiviin, puhtaisiin hiuksiin osioittain tyvestä latvaan. Föönaa jokainen osio käyttäen valitsemaasi harjaa. Suihkuta EVER.BOUNCE hiuksiin aina ennen mahdollista lämpösuoja- tai muuta muotoilutuotetta. Hiustenkuivaajan lämpö aktivoi kimmoisuutta sekä joustavuutta antavan ja muotoilun kestoa pidentävän teknologian. Voit viimeistellä tyylin muotoiluraudalla halutessasi.
Pakkauskoko: 150ml