Kérastase Bain Riche Chroma Respect - Shampoo

Vähissä
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

Kérastase Bain Riche Chroma Respect Shampoo

Ravitseva ja suojaava shampookylpy herkistyneille tai vaurioituneille värikäsitellyille, keskipaksuille tai paksuille hiuksille.

Puhdistaa hiukset kunnioittaen niitä ja auttaa säilyttämään värin. Sen kosteuttava ja täyteläinen tuotekoostumus silottaa hiuksia, ja niistä tulee pehmeät ja kiiltävät. Vaalean ruusunsävyinen geelimäinen koostumus puhdistaa ja ravitsee hiuksia samalla kun se palauttaa kuitua ja suojaa väriä lähtemästä tai haalistumasta. Muuttaa kuidun pintaa tehden siitä pehmeän ja vähentäen pörröisyyttä. Käytettäessä yhdessä Soin Aciden + Masquen kanssa saat hiuksista ravitummat ja huokoisuus vähenee säilyttäen väriä pidempään. Jopa 92% värin täyteläisyydestä on säilynyt 6 viikon jälkeen.

Käyttö: Kastele hiukset ja poista sitten ylimääräinen vesi pois huolellisesti. Ota kolikon kokoinen annos shampoota. Lisää vettä ja vaahdota. Keskity ensimmäisellä pesulla hiuspohjaan hieroen sormenpäillä ja poistaen epäpuhtauksia. Huuhtele huolellisesti. Levitä hiuksiin toinen kolikon kokoinen annos shampoota vähitellen hieroen ja lisää vettä. Toinen vaahdotus antaa runsaamman vaahdon, joka auttaa puhdistamaan pituuksia aina latvoihin asti. Huuhtele huolellisesti.

Pakkauskoko: 250ml

Shampoopullomme on valmistettu 95 % kierrätetystä muovista.