Kérastase Blond Absolu Bain Cicaextreme - Voidemainen shampoo

29,40 €
−30 %
20,60 €
Loppuunmyyty
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

Kérastase Blond Absolu Bain Cicaextreme Shampoo

Tämä voidemainen shampookylpy, joka on tarkoitettu käytettäväksi vaalennuskäsittellyille hiuksille, antaa äärimmäisen puhdistavan kokemuksen herkistyneille vaalennetuille hiuksille.

Sen pehmeä, täyteläinen ja voidemainen koostumus hoitaa hiuksia aistillisella vaahdolla, joka puhdistaa hiukset hellävaraisesti samalla kosteuttaen niitä, ilman että hiukset latistuisivat. Tämä uusi voidemainen koostumus kosteuttaa hiuksia tehokkaasti tyvestä latvaan. Samalla se auttaa hiuksia palautumaan niin, että hiuksista tulee vahvemmat ja hyvinvoivan näköiset. Shampookylvyn koostumus sisältää yhdistelmän hyaluronihappo-duoa ja alppitähden öljyä ja se tekee vaaleista hiuksista vahvemmat, kiiltävämmät ja vastustuskykyisemmät sekä kosteutetut.

Ominaisuudet:

  • Täyteläinen voidemainen koostumus, joka puhdistaa herkistyneen hiuksen hellävaraisesti.
  • Vahvistaa hiuksia 87 %, kun sitä käytetään yhdessä Masque Cicaextremen kanssa.
  • Hiuksista tulee 65 % pehmeämmät, kun sitä käytetään yhdessä Masque Cicaextremen kanssa.

Käyttö:

Levitä kosteisiin hiuksiin. Lisää vettä, vaahdota ja hiero hiuksia. Huuhtele hiukset. Toista toisen kerran. Le Bain Cicaextremeä voidaan käyttää myös hoitavana shampookylpynä ennen Bain Ultra-Violetia. Levitä kosteisiin hiuksiin. Lisää vettä, vaahdota ja hiero hiuksia. Huuhtele hiukset. Toista.

Pakkauskoko: 250ml