Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant - Shampoo

Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant Shampoo

Hiustenlähtöä ennaltaehkäisevä ja vahvistava shampookylpy kuiville ja heikentyneille hiuksille, joilla on taipumusta katkeiluun.

Puhdistaa ja vahvistaa hiuskuitua hellävaraisesti, mikä vähentää katkeilun aiheuttamaa hiustenlähtöä. Täyteläinen koostumus muodostaa paksun vaahdon, joka poistaa lian, liiallisen talin ja joka samalla ravitsee tehokkaasti kuivia hiuksia. Hellävarainen puhdistava vaikutus rauhoittaa ja kosteuttaa hiuksia tyvestä latvaan ja tekee hiuksista kevyen tuntuiset. Koostumus sisältää alppitähden kantasoluja ja inkivääriä, jotka vahvistavat hiuskuituja ja tekevät niistä kestävämpiä, mikä vähentää katkeilun aiheuttamaa hiustenlähtöä. Vahvistuneet hiukset ovat valmiit käsittelyä varten, ravitut sekä ryhdikkään näköiset.

Käyttö: Kastele hiukset ja purista liika vesi pois. Levitä hiuksiin noin kolikon kokoinen määrä shampookylpyä. Lisää vettä ja vaahdota. Keskity ensimmäisellä pesukerralla hiuspohjaan. Hiero hiuspohjaa sormenpäillä epäpuhtauksien poistamiseksi. Huuhtele huolellisesti. Levitä toisen kerran hiuksiin kolikon kokoinen määrä shampookylpyä. Toisella pesukerralla vaahto on runsaampaa, ja se puhdistaa hiusten pituudet aina latvoihin saakka. Huuhtele huolellisesti.

Ominaisuudet:

  • Vähentää katkeilua.*
  • Lisää hiusten kestävyyttä.*
  • Vahvemmat hiukset.*
  • Pehmeämmät hiukset.*
  • Vähentää katkeilun aiheuttamaa hiustenlähtöä.*
  • Kosteutetummat/ravitummat hiukset.**
  • Pehmeämmät hiukset.*
  • Vahvistaa ja antaa ryhtiä hiuksille käytettynä yhdessä Masque Reconstituantin kanssa.***

Pakkauskoko: 250ml

*Instrumentaalinen testi, katkenneiden hiusten määrän väheneminen verrattuna tavalliseen shampookylpyyn 1 käyttökerran jälkeen.
**Instrumentaalinen testi, kosteuden/pehmeyden lisääntyminen verrattuna tilaan ennen tuotteen käyttöä.
***Instrumentaalinen testi verrattuna tilaan ennen tuotteen käyttöä.