Kérastase Première Masque Filler Réparateur Hair Mask - Naamio

Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

Kérastase Première Masque Filler Réparateur Hair Mask

Katkeilua ehkäisevä, korjaava hiusnaamio, joka palauttaa kosteutuksen ja vahvistaa kaikentyyppisiä vaurioituneita hiuksia.

Premièren katkeilua ehkäisevä hiusnaamio on täyteläinen naamio, joka korjaa ja rakentaa uudelleen ylikäsiteltyjen hiusten sisäistä vahvuutta ja suojaa myöhemmin katkeilua vastaan. Tämä naamio imeytyy hiuksiin ja tarjoaa hoitavuutta hiusten palautumisen maksimoimiseksi, erityisesti kemiallisten käsittelyiden jälkeen. Hiusten pinta on sileämpi, vahvempi ja kauniimpi.

Vaikka hiuksissa on luonnostaan kalkkia, vaurioituneet hiukset imevät vedestä liikaa kalkkia, mikä johtaa ylikertymään. Tässä korkeassa pitoisuudessa kalkki heikentää hiuskuitua sisä- ja ulkopuolelta. Ylellisen täyteläisen koostumuksensa ansiosta tämä kalkkia poistava hiusnaamio imeytyy hiuksiin ja hoitaa hiuksia tehokkaasti, jotta ne palautuvat mahdollisimman hyvin erityisesti kemiallisen käsittelyn jälkeen.

Todellinen hiusten pelastaja, jonka kaksivaikutteinen vaikutus uudistaa hiusten rakennetta, silottaa pintaa ja vähentää huomattavasti hiusten katkeilua, jolloin hiukset palaavat vahvimpaan ja kauneimpaan tilaan.

  • Korjaa ja rakentaa uudelleen sisäistä vahvuutta
  • Tukee hiusten palautumista käsittelyiden jälkeen
  • Suojaa hiuksia katkeilua vastaan
  • 95 % vahvemmat hiukset*
  • 97 % sisäisen rakenteen vahvistusta** käyttämällä hiusnaamiota, concentré ja bain -tuotteita.
  • Vahvat, kauniit, hyvinvoivan näköiset hiukset;
  • 53% kiiltävämmät hiukset*
  • 86 % sileämmät ja kosteutetut hiukset*

KÄYTTÖ: Hyödynnä kerrostamisen voimaa saadaksesi parhaan lopputuloksen. Aloita Kérastase Concentré Décalcifiant Ultra-Réparateurin tehokkaalla annoksella korjaavia aktiivisia ainesosia ja levitä sen jälkeen Kérastase Bain Décalcifiant Réparateuria huuhtelematta ensin, jotta saat vahvat, kiiltävät ja sileät hiukset. Levitä shampoopestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin. Hiero pituuksiin ja latvoihin. Anna vaikuttaa 5 minuuttia. Huuhtele. Tehosta vaikutusta käyttämällä hiusnaamiota kahdesti viikossa.

Pakkauskoko: 200ML

*Instrumentaalinen testi Masque Première.
**Instrumentaalinen testi Concentré + Bain + Masque Première -tuotteiden 6 käyttökerran jälkeen.