Kérastase Spécifique Argile Equilibrante - Savimainen shampoo rasvoittuvalle hiuspohjalle

Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

Kérastase Specifique Argile Équilibrante

Savimainen shampoo hiuspohjalle

Specifique Divalent on syväpuhdistava Kérastase-hiustenhoitosarja rasvoittuvalle hiuspohjalle ja herkistyneille pituuksille. Hiustenhoitosarjan kaksiosainen vaikutus säätelee talin tuotantoa hiuspohjan puhdistamiseksi samalla kun se ravitsee hiuskuitua.

Täyteläinen vihreä savimainen koostumus tarjoaa syvän mutta hellävaraisen puhdistuksen, joka toimii hiuspohjan, epäpuhtauksien ja hiusten puhdistamiseksi. Aminohapoaa, kaoliinisavea ja mentholia sisältävä shampookylpy auttaa torjumaan rasvaa ja öljyä hiusten tyvestä, antaen volyymia ja puhtaamman tunteen. Lisää viikoittaiseen hiustenhoitorutiiniin luodaksesi virkistyneen ja elvytetyn hiuspohjan tehden hiuksistasi terveet ja kiiltävät.

Miten se toimii? Specifique Divalent -hiustenhoitosarja koostuu shampookylvystä ja puhdistavasta savesta. Se sisältää aminohappoa, puhdistaa hiuspohjaa hellävaraisesti samalla kun se hoitaa ja vahvistaa hiuskuitua.

Kenelle se on? Specifique Divalent on naisille ja miehille, jotka kärsivät rasvoittuvasta tyvestä ja kuivista pituuksista. He haluavat kevyesti kosteuttavan tuotteen, joka hoitaa pituuksia ja latvoja, ilman rasvaisuutta ja latteaa tyveä.

Käyttö:

Käytä Argile Equilibrantea 1-3 kertaa viikossa riippuen henkilökohtaisesta tarpeestasi. Levitä sitä märkien hiusten tyveen, vaahdota ja liu'uta vaahtoa kohti pituuksia. Huuhtele huolella.

Ominaisuudet:

  • Auttaa tasoittamaan talitasapainoa
  • Hoitaa hiuksia
  • Puhdistaa hiuspohjaa ja hiuksia tehokkaasti
  • Antaa ilmavuuden tunteen tyvelle
  • Poistaa ilmansaasteita & epäpuhtauksia poistamatta ravinteita hiuksista.
  • Jättää hiuspohjan raikkaan tuntuiseksi

Pakkauskoko: 250ml

*Instrumentaalinen testi Bain Divalentin käytön jälkeen.