L'Oréal Absolut Repair Molecular - Jätettävä hoitovoide

Vähissä
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

L'Oréal Professionnel Absolut Repair Molecular Leave-in Mask

Kaikille vaurioituneille hiuksille, värjätyille, vaalennetuille ja käsittelemättömille hiuksille. Korjaa 2 vuoden aikaisia vaurioita yhdellä käyttökerralla*

  • Kun hiuksiin tulee vaurioita, vaurioita tulee sen peptideistä koostuvaan molekyylirakenteeseen. Hiukset katkeilevat ja muuttuvat joustamattomiksi. Mutta useimmat peptidit ovat liian suuria päästäkseen hiuskuidun sisälle, mikä tekee vaurioista lähes peruuttamattomia. Tieteellinen löytö – Absolut Repair Molecular.
  • Patentoitu teknologia, hiuksiin jätettävä hoitovoide, joka sisältää peptidisidosainetta + 5 aminohappoa, jälleenrakentaa hiusten makromolekyylirakennetta*. Hiukset ovat vahvemmat, elastisemmat ja liikkuvammat**.
  • Tuotteen koostumus imeytyy välittömästi palauttaen hiusten vahvuutta.
  • Hiukset ovat välittömästi sileät, kiiltävät ja hyvinvoivan näköiset.
  • Lämpösuoja jopa 230°C saakka***.

KÄYTTÖ: Käytä Absolut Repair Molecular -shampoon ja pois huuhdeltavan hoitoseerumin käytön jälkeen. Levitä hoitovoidetta pyyhekuiviin hiuksiin. Jaa hiukset kahteen osioon ja levitä yksi pumppaus per osio. Lisää tarvittaessa. Selvitä hiukset helpompaa levitystä varten. Älä huuhtele. Jatka kuivaamalla hiustenkuivaajalla tai anna kuivua itsestään.

Pakkauskoko: 100ml

*Instrumentaalinen testi hiuskuidun makromolekyylirakenteelle shampoon + pois huuhdeltavan seerumin + hiuksiin jätettävän voiteen käytön jälkeen.
**Kuluttajatesti shampoon + pois huuhdeltavan seerumin + hiuksiin jätettävän voiteen käytön jälkeen
***Instrumentaalinen testi
**** testi esikäsittelyn + 5 shampoopesun jälkeen