L´Oréal Metal DX - Jätettävä hoitovoide

Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

L'Oréal Metal DX Cream Leave-in

Metallihiukkasia, kuten kuparia, voi päästä hiukseen. Metallihiukkaskertymät voivat aiheuttaa riskin hiusten katkeilulle ja hiusvärin haalistumiselle.

  • Tämä 1% glicoamine-ainesosaa sisältävä hiuksiin jätettävä voide on erittäin suojaava ja vähentää metallihiukkaskertymiä* hiuksista ja suojaa niitä uusia hiukkaskertymiä vastaan vähentäen katkeilua ja värin haalistumista.
  • Katkeilevia hiuksia ja UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita vastaan. 94 % vähemmän katkeilevia hiuksia* Suojaa hiuksia UV-säteilyn, hapettumisen ja harjaamisen aiheuttamia vaurioita vastaan, ja sisältää lämpösuojan 230°C asti**.
  • 72 tunnin kosteutus ja pörröisyyden hallinta**, jopa kun ilmankosteus on korkea. 3x määritellymmät hiukset**. Hiuksista tulee intensiivisesti kosteutetut ja saavat vahvuutta, hiukset ovat välittömästi paremmin hallittavammat, helpommat muotoilla ja hyvinvoivan näköiset. Hiukset ovat pehmeämmät ja sileämmät.
  • Sen sulautuva koostumus imeytyy välittömästi hiuksiin ja peittää hiuksen jättämättä niitä raskaan tuntuisiksi.
  • Hiukset saavat kiiltoa ja hiusväri kestää pidempään. 97% värin kirkkaudesta on säilynyt 8 viikon jälkeen**.
  • Kaikille tekstuureille, värjätyille, vaurioituneille, vaalennetuille ja käsittelemättömille hiuksille.

Käyttö: Levitä päivittäin pyyhekuivattuihin hiuksiin. Aloita 1-2 pumppauksella ja levitä tasaisesti keskipituuksista latvoihin. Lisää tarvittaessa enemmän hiusten pituuden mukaan. Älä huuhtele. Jatka kuivaamalla hiustenkuivaajalla tai anna kuivua itsestään.

Pakkauskoko: 100 ml

[KYSY METAL DX KAMPAAMOHOIDOSTA]: Kysy seuraavalla kampaamokäynnilläsi Metal DX -kampaamohoitomenetelmästä. Sen glicoamine-ainesosaa sisältävä koostumus vähentää hiusten katkeilua ja hiusten värin muutoksia: 100 % todenmukainen ja pitkäkestoinen hiusväri*** ja -97 % katkeilevia hiuksia****.
*Instrumentaalinen testi, 10 käyttökertaa.
**Instrumentaaliset testi.
***Instrumentaalinen testi, Metal DX shampoo + hiusnaamio
****Instrumentaalinen testi, Metal DX hiusöljy