L´Oréal Metal DX - Öljy

Vähissä
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

L´Oréal Metal DX Oil

Concentrated Anti-Deposit Protector

Uusi tiivistetty öljy Metal DX -tuotesarjaan.

  • TIETEELLINEN LÖYTÖ: Pesu pesun jälkeen, metalli tunkeutuu hiuskuituihisi. Metallihiukkaset aiheuttavat riskin katkeilulle ja värin haalistumiselle.
  • PATENTOITU INNOVAATIO: Tämä Glicoaminea sisältävä hiusöljy suojaa hiuksia hiukkasten kertymiseltä. Tämä uusi tiivistetty öljy on osa Metal DX -tuotesarjaa, joka poistaa metallia hiuksista ehkäistäkseen hiusten katkeilua ja värin haalistumista*
  • -97 % HIUSTEN KATKEILUA: Hiuksista tulee välittömästi vahvemmat ja ravitut. Vain yhdellä käyttökerralla: -97% hiusten katkeilua, 2x ravitummat hiukset. Hiuksissa on enemmän rakennetta ja hallittavuuta.
  • ELOISA VÄRI: Hiukset ovat 2x kiiltävämmät ja väri näyttää intensiivisemmältä.
  • AMMATTIMAINEN KOOSTUMUS: Sen täyteläinen koostumus imeytyy välittömästi hiuskuituun ilman latistavaa vaikutusta. Hiukset ovat 10 % tuuheammat.
  • SUOJAA LÄMMÖLTÄ JA PÖRRÖISYYDELTÄ: 3 kertaa enemmän pörröisyyden hallintaa* ja lämpösuoja 230°C asti*
  • SUOSITELLAAN KAIKILLE HIUSTYYPEILLE: Kaikille hiuksille, värjätyille, vaurioituneille, vaalennetuille ja käsittelemättömille hiuksille.
  • KYSY METAL DX KAMPAAMOPALVELUSTA: Pyydä seuraavalla kampaamokäynnilläsi Metal DX -menetelmää, joka sisältää Glicoaminea hiusten katkeilun ja värin haalistumisen ehkäisemiseksi: 100 % pitkäkestoinen ja sävyn säilyttävä väri sekä -97% hiusten katkeilua**. Metal DX on kehitetty yhteistyössä väri-, balayage- ja vaalennuksen ammattilaisten kanssa. @sebastiancolorist, @washingtonnunnes, @lucasdioslo & @charlotte_catherin

Käyttö: Käytä päivittäin kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin. Lämmitä kämmenissä 1 tai 2 pumppausta ja levitä tasaisesti keskipituuksista latvoihin. Älä huuhtele pois. Kuivaa hiukset hiustenkuivaajalla tai anna kuivua itsestään.

* Instrumentaalinen testi Metal DX -hiusöljyllä
** Instrumentaalinen testi Metal DX shampoon + hiusnaamion kanssa

Pakkauskoko: 50ml