Oribe - Bright Blonde - Kirkastava suihke

Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

Oribe

Bright Blonde Sun Lightening Mist

" For those who want to brighten and protect their blonde hues. "

Asteittain vaalentava ja kirkastava suihke, joka parantaa luonnollisia tai ammattimaisesti värjättyjä raitoja.* Kosteuttaa ja ravitsee kevyesti. Lisää hiusten kiiltoa ja valoa heijastavaa kirkkautta. Suojaa haitallisten UV-säteiden aiheuttamilta vaurioilta ja kuivuudelta. Vetyperoksiditon koostumus estää kuivumisen.

Käyttö: Ravista hyvin ja suihkuta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin halutessasi raitoja. Nauti auringosta tai föönaa hiukset kirkastaaksesi niitä asteittain. Toista päivittäin, kunnes niiden kirkkaus ja väri ovat haluamasi sävyisiä.

Ominaisuudet:

  • Tiivistetty sitruunauute vaalentaa hiuksia asteittain. Kamomillauute kirkastaa hiuksia parantaen värin sävyä ja kirkkautta.
  • Trooppisten uutteiden yhdistelmä (papaija, hibiskus ja gardenia) ravitsee, pehmentää ja silottaa hiussuomuja tehden niistä näkyvästi terveemmät ja erittäin kiiltävät.
  • Luminescine (joka on johdettu tulikukasta) tarjoaa antioksidanttisen suojan ja parantaa hiusten kirkkautta hyödyntämällä valikoitujen kasvien luonnollista tehoa, mikä muunta valoa hyvin heijastavaksi kiilloksi.

Pakkauskoko: 90ml

* Perustuu hiuksilla tehtyihin kliinisiin kokeisiin verrokkiryhmään verrattuna.