Oribe - Hair Alchemy Heatless Styling Balm - Muotoiluvoide

Varastossa
Toimitusaika: 3-8 päivä(ä)

Kuvaus

Oribe

Hair Alchemy Heatless Styling Balm

Au naturel tyyli. Tämä kevyt voide, joka on suunniteltu hennoille ja keskivahvoille hiuksille, sopii tyyleihin ilman kuumia muotoiluvälineitä ja vapaasti kuivuville laineille. Curative Blend vahvistaa hauraita hiuksia, kun taas fermentoitu yerba mate-uute lisää tervettä loistoa ja kiiltoa. Hiukset jäävät vahvoiksi, pörröttömiksi ja kosketeltavan pehmeiksi.

  • Luo kestäviä tyylejä ilman kuumia muotoiluvälineitä.
  • Jättää hiukset viimeistellyiksi ja kiiltäviksi käsin kosketeltavalla pidolla.
  • Antaa tervettä kiiltoa ja hillitsee pörröisyyttä sekä leijailevia hiuksia.
  • Vahvistaa hauraita, heikkoja hiuksia estäen ja vähentäen katkeilua.

Käyttö:

Levitä kosteisiin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla ilman kuumia muotoiluvälineitä. Voidaan käyttää myös vapaasti kuivuviin tyyleihin, kuten laineisiin ja antamaan luonnollista rakennetta.

Ominaisuudet:

  • Curative Blend (Chia siemen, biofermentoitu bambunlehti ja kasviperäinen proteiini) työntyy hiuksen kuitukerrokseen vahvistaen sitä sisältäpäin ja muodostaen suojaavan rakenteen hiussuomujen ympärille, vahvistamalla lujutta ja rakennetta, sekä estäen harjaamisen, muotoilun ja ulkoisten tekijöiden aiheuttamia vaurioita.
  • Style Retention Complex (Fermentoitu tomaatti ja uudelleen käytetty kikherneuute) tarjoaa luonnollisilla polymeereillä varustettua käsinkosketeltavaa pehmeyttä ja eheyttä vapaasti kuivuville tyyleille ilman kuumia muotoiluvälineitä.

Pakkauskoko: 150ml